Salsiccia s křenem a hořčicemi
Pochoutka z vepřového masa, která má svoji tradici zejména v Itálii, to je čerstvá klobása salsiccia. Jde o hrubě mleté maso se solí a kořením. Není sušená, takže potřebuje tepelnou úpravu. Servírovat ji pak můžeme samotnou nebo jako masovou část pokrmu.
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salsiccia s křenem a hořčicemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkXxm
Moje poznámka
Salsiccia s křenem a hořčicemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkXxm
Nejnovější recepty
Žampionový krém
Přidáno před 1 hodinou
Panenka na zeleném pepři
Přidáno před 3 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Přidáno před 6 hodinami
Růžová bábovka
Přidáno před 14 hodinami
Hovězí krk pečený na česneku
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové kostky s růžičkovou kapustou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boršč - trochu podle mě
Kdyzjehlad před 57 minutami
Růžová bábovka
jemelka před 58 minutami
Jednoduchá krupicová kaše aneb pohádka mládí
magdalenka před 1 hodinou
Nakládaný bůček
magdalenka před 1 hodinou
Bramborový chléb s prefermentem
magdalenka před 1 hodinou
Dršťková polévka
magdalenka před 1 hodinou
Falešná treska
magdalenka před 1 hodinou
Bedly v celestýnském těstíčku
magdalenka před 1 hodinou
Maminčiny koblihy
magdalenka před 1 hodinou
Americké okurky
magdalenka před 1 hodinou
Suroviny:
klobása pikantní,
křen strouhaný,
hořčice,
hořčice,
voda,
sádlo,
pečivo
Komentáře (1)