Salsiccia s křenem a hořčicemi
Pochoutka z vepřového masa, která má svoji tradici zejména v Itálii, to je čerstvá klobása salsiccia. Jde o hrubě mleté maso se solí a kořením. Není sušená, takže potřebuje tepelnou úpravu. Servírovat ji pak můžeme samotnou nebo jako masovou část pokrmu.
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salsiccia s křenem a hořčicemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkXxm
Moje poznámka
Salsiccia s křenem a hořčicemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkXxm
Nejnovější recepty
Hruškový koláč
Přidáno před 1 hodinou
Roláda z panenky se šunkou, sýrem a špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Smaženice
Přidáno před 20 hodinami
Květákový řízek
Přidáno 19. 9. 2025 13:40:02
Krůtí maso v zelenině s bulgurem
Přidáno 19. 9. 2025 09:58:12
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno 18. 9. 2025 20:59:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Jajulkajajulka před 1 hodinou
Drobenkový koláč s ovocem a posypkou
Haninkakan před 1 hodinou
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 2 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Cabka před 2 hodinami
Roládky z vepřové panenky
Sahula před 2 hodinami
Vepřové nudličky s nivou
Sahula před 3 hodinami
Buchtičky s krémem
Mummy46 před 3 hodinami
Meruňkový páj
jana1974 před 5 hodinami
Vepřová kotleta na cibuli aneb "Mámo, honem, já mám hlad"
Aknytsirk před 5 hodinami
Boloňské špagety
Dreamer_Mike před 6 hodinami
Suroviny:
klobása pikantní,
křen strouhaný,
hořčice,
hořčice,
voda,
sádlo,
pečivo
Komentáře (1)