Roláda z vepřové panenky s vaječnou omeletou
Vepřová panenka je jemné libové maso, které potřebuje jen krátkou tepelnou úpravu, jinak u něj hrozí riziko vysušení. Pokud jí ale dopřejete dostatečnou péči, je skvělá. To platí i v případě této rolády plněné vaječnou omeletou a šunkou.
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roláda z vepřové panenky s vaječnou omeletou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o28ZL
Moje poznámka
Roláda z vepřové panenky s vaječnou omeletou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o28ZL
Nejnovější recepty
Pečený citrusový čaj se zázvorem
Přidáno před 2 hodinami
Řezy dvou barev s meruňkovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Gnocchi s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory pečené v troubě
Přidáno před 12 hodinami
Treska na másle, pečená v troubě
Přidáno před 15 hodinami
Houbový guláš
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírový langoš
PetrZappa před 8 minutami
Kokosové muffiny bez cukru
Petranavratilova.pn@gmail.com před 50 minutami
Italské těsto na pizzu 1
Krista56 před 3 hodinami
Podzimní dýňový koláč
veronika_straka před 4 hodinami
Vepřový řízek naruby
Vierunkaa před 13 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
poirotka před 13 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
mysha před 14 hodinami
Bezpracný perník
boomgo před 15 hodinami
Kuřecí kousky na kari a smetaně
Penelope01 před 15 hodinami
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Danna před 15 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
sádlo,
vejce,
máslo,
sýr eidam,
petrželka,
šunka schwarzwaldská,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)