Roláda z vepřové panenky s vaječnou omeletou
Vepřová panenka je jemné libové maso, které potřebuje jen krátkou tepelnou úpravu, jinak u něj hrozí riziko vysušení. Pokud jí ale dopřejete dostatečnou péči, je skvělá. To platí i v případě této rolády plněné vaječnou omeletou a šunkou.
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roláda z vepřové panenky s vaječnou omeletou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o28ZL
Moje poznámka
Roláda z vepřové panenky s vaječnou omeletou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o28ZL
Nejnovější recepty
Kapr s houbovou omáčkou a kroupovými knedlíky
Přidáno před 6 hodinami
Gothajský salám na způsob utopenců
Přidáno před 6 hodinami
Linecké čokoládové
Přidáno před 6 hodinami
Skořicové s kytičkou
Přidáno před 6 hodinami
Linecké mramorové
Přidáno před 7 hodinami
Miništóly
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lehoučké čokoládové muffiny
Antusa před 3 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
thekumsen před 5 hodinami
Hustý česnekový krém
Danna před 6 hodinami
Vepřový ptáček v rozletu
Slavista62 před 6 hodinami
Milčiny macešky
SimonkaMona před 6 hodinami
Nadýchaná piškotová roláda
Ellisska před 6 hodinami
Jablečný koláč našich babiček
Kebloood před 9 hodinami
Rajská omáčka
Kebloood před 9 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lenny199 před 9 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
essinKa před 9 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
sádlo,
vejce,
máslo,
sýr eidam,
petrželka,
šunka schwarzwaldská,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)