Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NOVINKA: Naše chalupářská kuchařka

Koupit za 399 Kč

Zázvorky bez amonia

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 11. 2010 13:16

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 571 kJ / 1 571 kcal
Bílkoviny37,43 g
Tuky12,56 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 102 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy323,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nejen hotové zázvorky potřebují svůj čas na dozrání. Také při jejich přípravě je lepší nespěchat. Než je dáte do trouby, nechte je chvíli zdřímnout na plechu.

Použila jsem jednou i čerstvý nastrouhaný zázvor a bylo to také výborné.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hanydo

9. 12. 2016 09:02

...těsto se mi hooooooodně lepilo....Hana

Káťa

14. 12. 2014 21:38

...pokud chcete ať jsou zázvorky jedlé hned, bez uležení...stačí dát do krabice rozkrojené jablko(třeba na čtvrtky)...rada babiček-dělám to i s perníky a super :-p

hanahcotton hanahcotton

23. 11. 2012 19:47

romca.zlin::yes::yes::yes:

romca.zlin

23. 11. 2012 19:10

vynikající, pekla jsem před dvěma týdny a víc jak půlka už je snězená, do vánoc nevydrží:-))

hanahcotton hanahcotton

11. 12. 2011 11:41

černý vlk:tak jestli jsi měl zázvorky uschované v teple, tak to je docela jasné...;-)

černý vlk

11. 12. 2011 08:17

www.cerny.vlk@centrum.czPomoci zázvorek jsem po 3 týdnech rozbil okno.Skvělé cukroví.Jako náboje do praku bez konkurence.:-):-):-).

hanahcotton hanahcotton

2. 12. 2011 15:19

petulka.pd:máš v nich kakao, nebo jsou tak moc upečené :-?;-)

petulka.pd

2. 12. 2011 14:46

pekla jsem je večer :-// a nějak mi pořád připadali nepropečený... ale asi jsem je upekla moc... příště budu chytřejší :-p:-8

hanahcotton hanahcotton

29. 11. 2010 14:14

Gábik pěkné je máš :yes::yes::yes:

hanahcotton hanahcotton

29. 11. 2010 14:13

k.radulko...musí se minimálně 14 dnů odležet, než změknou ;-)v receptu je to napsané :-K

k.radulka k.radulka

29. 11. 2010 14:03

já je mám už hotové týden a pořád jsou jak beton :-//

gabik

29. 11. 2010 13:58

Vybrala jsem nejkrásněkší kousky a nejlepší foto:-))....Já se tak těším až zkřehnou:-p:-p:-p

hanahcotton hanahcotton

22. 11. 2010 12:47

Gabik...určitě foto přidej a hezky zázvorky nechej uležet ;-):yes:

gabik

22. 11. 2010 12:41

:-K Tak mám upečeno, jsem fanda ZÁZVORU :-)) i když jsou zatím Zázvorky tvrdé, výtečně chutnají.:-8 ...ještě nazdobím a pošlu foto, jestli nevadí. Díky za recept:yes: +

Jenny

18. 11. 2010 20:55

:yes:+:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše edice

Zvýhodněné balíčky

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zázvorky zázvorky recept nejlepší zázvorky zazvorky z cerstveho zazvoru recept na zázvorky amonium co je amónium nejlepsi recept na zazvorky zazvorky cukrovi vánoční cukroví nejlepší recepty zázvorky amonia recept zázvorky bezlepkové zázvorky vánoční cukroví zázvorky amonium recepty co je to amonium cukroví zázvorky recepty zazvorky výborné zázvorky nejlepší vánoční cukroví zázvorky

Suroviny: cukr písek, mouka hladká, vejce, mléko, zázvor mletý, kůra citronová, prášek do pečiva

TopRecepty.cz

Zázvorky bez amonia

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VQ4v