Clafoutis se špendlíky
Bublanina typická pro Francii, tedy clafoutis, je od té naší nadýchané dost rozdílná. Její těsto je spíše tužší, palačinkového charakteru. Na chuti je velmi jemné a dokonale jej tentokrát doplní sladkokyselé šťavnaté špendlíky.
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Clafoutis se špendlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2Rm5
Moje poznámka
Clafoutis se špendlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2Rm5
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 18 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 18 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 18 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 19 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 19 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nekynutý švestkový koláč
pesmax před 10 minutami
Vepřové maso na mrkvi
JitulinaK před 1 hodinou
Dušené zelí
rimul@email.cz před 1 hodinou
Cuketový perník
Raslik před 1 hodinou
Vepřové kostky se smetanou
Zdenislavka před 2 hodinami
Václavkový guláš (bez mouky)
Sahula před 3 hodinami
Václavkový guláš
Sahula před 3 hodinami
Krémová polévka z červené řepy
ricci před 3 hodinami
Guláš z václavek
Sahula před 3 hodinami
Kuřecí maso na medu
VerkaDvorakova před 3 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr krupice,
mléko sušené polotučné,
mléko polotučné,
jogurt smetanový,
bílek,
lusk vanilkový,
tuk,
mouka hrubá,
špendlíky,
cukr krupice,
šťáva citronová,
marmeláda meruňková,
voda,
cukr moučkový
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.