Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí cheeseburgery

Doma připravené cheeseburgery chutnají vždy lépe než z fast foodu. Šťavnaté hovězí maso, rozpuštěný sýr, čerstvá zelenina a nadýchaná bulka tvoří dokonalou kombinaci chutí, která nesmí chybět na žádném rodinném grilování.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Z mletého masa vytvarujeme 4 burgerové karbanátky, které nedochucujeme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Okurku nakrájíme na kolečka. Krok 2: Rozpálený gril pomažeme olejem a položíme maso. Opečeme z obou stran. Před dopečením masa položíme na gril také rozpůlené hamburgerové bulky a prohřejeme je. Krok 3: Poté polovinu bulky pomažeme majonézou, položíme ogrilované maso, které nakonec osolíme a opepříme. Na maso položíme plátek sýra, ledový salát, plátek rajčete, pár koleček okurky a oloupané cibule a zakápneme hořčicí. Krok 4: Položíme druhý díl hamburgerové bulky. Podáváme s opečenými bramborami nebo hranolky a smaženými cibulovými kroužky.

TIP: Jak správně jíst hamburger?

Zveřejněno 26. 8. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Domácí cheeseburgery

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kRBDN

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Domácí cheeseburgery

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kRBDN

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso hovězí mleté, olej, bulka, majonéza, sůl, pepř mletý, sýr, salát ledový, rajče, okurky sterilované, cibule, hořčice

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu