Maková náplň podle cukráře Maršálka
Maková náplň provoněná skořicí, hřebíčkem a rumem spojuje tradiční chuť máku s jemností jogurtu. Sladké rozinky ji příjemně zjemní a vytvoří lahodnou směs, která se skvěle hodí do koláčů i kynutých buchet.
Postup přípravy
Krok 1: V míse smícháme všechny suroviny.
Krok 2: Náplň necháme odpočívat při pokojové teplotě zhruba půl hodiny (nebo přes noc v lednici).
Krok 3: Náplň zhoustne a je ideální do závinů, koláčů a buchet.
Zveřejněno 26. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maková náplň podle cukráře Maršálka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNgg1
Moje poznámka
Maková náplň podle cukráře Maršálka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNgg1
Nejnovější recepty
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Mozzarella grilovaná ve vinném listu
Přidáno před 1 hodinou
Letní vaječná tlačenka
Přidáno před 2 hodinami
Cuketové špízy se sýrem feta
Přidáno před 2 hodinami
Rýžové karbanátky s topinkami
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový kompot
Backurka před 32 minutami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 3 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 3 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 4 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 4 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 4 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 4 hodinami
Jahodové řezy s vanilkovým pudinkem a želatinou
Jitka29 před 4 hodinami
Vepřová krkovice na zelenině
Luciik. před 5 hodinami
Suroviny:
mák mletý,
jogurt,
rozinky,
cukr krystal,
rum,
skořice mletá,
koření hřebíček
Komentáře (1)