Maďarské lečo
Lečo patří k tradičním pokrmům maďarské kuchyně a voní po létem uzrálé zelenině. Kombinace paprik, rajčat, cibule a uzené slaniny je jednoduchá, ale nesmírně chutná. S čerstvým chlebem, ozdobené zakysanou smetanou, nikdy nezklame.
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maďarské lečo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ8M3
Moje poznámka
Maďarské lečo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ8M3
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 10 hodinami
Divoká kachna pečená na zelenině
Přidáno před 18 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno před 22 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno 16. 10. 2025 15:07:03
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno 16. 10. 2025 11:02:02
Mrkvový krém
Přidáno 16. 10. 2025 10:02:01
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 28 minutami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 1 hodinou
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 3 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 3 hodinami
Uzená žebra pomalu pečená
Monika28 před 4 hodinami
Cibulová polévka
drutek73 před 5 hodinami
Jemná banánová bábovka
Borinka před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Romecka7 před 6 hodinami
Řecká musaka
verahromadkova@seznam.cz před 6 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
renata.keles před 7 hodinami
Suroviny:
slanina uzená,
cibule,
paprika čerstvá bílá,
kapie,
rajče,
smetana zakysaná,
sádlo,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
pažitka,
bazalka čerstvá
Komentáře (1)