Gulášová polévka s mletým masem
Gulášová polévka patří mezi stálice české kuchyně, a to právem. Oblibu si získala nejen pro výraznou chuť, ale také pro snadnou přípravu a schopnost zasytit. Verze s mletým masem je navíc rychlá a ideální pro běžné domácí vaření.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 9. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gulášová polévka s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6z2o
Moje poznámka
Gulášová polévka s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6z2o
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 2 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 3 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 4 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 2 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 3 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 3 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 4 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 4 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 4 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 5 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 5 hodinami
Koka sušenky
habis před 6 hodinami
Suroviny:
maso hovězí mleté,
brambory,
cibule,
česnek,
mouka hladká,
sádlo,
paprika sušená sladká,
voda,
kmín mletý,
majoránka,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (2)