Gulášová polévka s mletým masem
Gulášová polévka patří mezi stálice české kuchyně, a to právem. Oblibu si získala nejen pro výraznou chuť, ale také pro snadnou přípravu a schopnost zasytit. Verze s mletým masem je navíc rychlá a ideální pro běžné domácí vaření.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 9. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gulášová polévka s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6z2o
Moje poznámka
Gulášová polévka s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6z2o
Nejnovější recepty
Bublanina s vínem
Přidáno před 1 hodinou
Lotus cupcakes
Přidáno před 5 hodinami
Gulášová polévka s mletým masem
Přidáno před 13 hodinami
Cizrna na italský způsob
Přidáno před 19 hodinami
Křehký koláč s hroznovým vínem
Přidáno před 22 hodinami
Palačinky s jablky a křupavou drobenkou
Přidáno 9. 9. 2025 05:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový koláč s pudinkem a drobenkou
Majkaa před 1 hodinou
Čevabčiči do trouby
lunav1 před 2 hodinami
Zapečené portobello
Mysurka před 2 hodinami
Tenký koláč z tvarohu a švestek s drobenkou
Andulka 53 před 7 hodinami
Rajská omáčka
Kajkajak před 11 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Zbajdn před 13 hodinami
Švestky ve vlastní šťávě, bez cukru
brtna před 14 hodinami
Sterilované brusinky (rybíz, rakytník)
brtna před 14 hodinami
Mléčný řez
Tajemnost před 14 hodinami
Pečená švestková povidla
DenaDena před 15 hodinami
Suroviny:
maso hovězí mleté,
brambory,
cibule,
česnek,
mouka hladká,
sádlo,
paprika sušená sladká,
voda,
kmín mletý,
majoránka,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (1)