Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzené maso s fazolkami a brynzovou omáčkou

Měkké plátky uzeného masa doplňuje jemná omáčka z brynzy a mléka. Restované zelené fazolky s červenou cibulí dodávají pokrmu svěžest a lehkou křupavost. Podáváme s opečenými bramborami.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 60 min

75 min (15 min příprava + 60 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Maso povaříme do měkka (délka vaření je podle druhu masa) a nakrájíme na plátky. Krok 2: Na teflonové pánvičce osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, až zesklovatí, přidáme mouku a asi 3 minuty jismahneme. Zalijeme mlékem, promícháme metličkou vzniklé hrudky a povaříme 20 minut. Krok 3: Přidáme brynzu, osolíme, opepříme a zamícháme, aby se brynza rozpustila. Pokud je omáčka hustá, přidáme trochu vývaru. Krok 4: Fazolky orestujeme asi 5–8 minut na oleji současně s červenou cibulí nakrájenou na měsíčky. Krok 5: Podáváme s opečenými bramborami.

TIP: Jak pěstovat fazolky na lusky

Zveřejněno 21. 9. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Uzené maso s fazolkami a brynzovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYBDX

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Uzené maso s fazolkami a brynzovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYBDX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso uzené, fazolky zelené, cibule červená, olej, máslo, mouka hladká, brynza, cibule, mléko, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu