Uzené maso s fazolkami a brynzovou omáčkou
Měkké plátky uzeného masa doplňuje jemná omáčka z brynzy a mléka. Restované zelené fazolky s červenou cibulí dodávají pokrmu svěžest a lehkou křupavost. Podáváme s opečenými bramborami.
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 9. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzené maso s fazolkami a brynzovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYBDX
Moje poznámka
Uzené maso s fazolkami a brynzovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYBDX
Nejnovější recepty
Kroupy se zelím, rajčaty a olivami po italsku
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční hvězdičky s čokoládou
Přidáno před 12 hodinami
Kulajda podle maminky
Přidáno před 14 hodinami
Zeleninový kuskus s kuřecími medailonky
Přidáno před 14 hodinami
Langoše bez kynutí
Přidáno před 16 hodinami
Králičí placičky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šátečky z mrkvového těsta
Matulova před 6 minutami
Petina žemlovka
Janicee před 9 minutami
Hrnková jablečná buchta s tvarohem
LenkaMahu před 1 hodinou
Hrníčkové vafle
Hana84 před 1 hodinou
Celozrnné placky z bramborové kaše
jaroko před 1 hodinou
Staročeská křenová polévka
mira68 před 3 hodinami
Utopenci
magdalenka před 3 hodinami
Lehké kardinálovy řezy
magdalenka před 3 hodinami
Guláš - pravý hospodský
magdalenka před 3 hodinami
Kachní prsíčka na pomerančích
[email protected] před 3 hodinami
Suroviny:
maso uzené,
fazolky zelené,
cibule červená,
olej,
máslo,
mouka hladká,
brynza,
cibule,
mléko,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)