Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněné bedly

Plněné bedly jsou skvělým sezónním pokrmem, který v sobě spojuje jemnou chuť lesních hub a výraznou nádivku z hermelínu, bylinek a rohlíku. Pečené dozlatova v troubě získají lahodnou vůni a nejlépe chutnají s opečeným chlebem.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

lucieblahova

Snadný

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 30 min

55 min (25 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Troubu včas předehřejeme na 180 °C. Plech vyložíme pečicím papírem. Krok 2: Bedly očistíme. Cibuli nakrájíme nadrobno. Hermelín nakrájíme na kostičky. Libeček a petrželku nasekáme. Krok 3: Rohlíky nakrájíme na kostičky a zalijeme je mlékem. K rohlíkům přidáme vejce, sůl, pepř, nasekanou cibulku, hermelín a libeček s petrželkou. Promícháme. Krok 4: Připravenou nádivkou naplníme bedly, zlehka je zakápneme olejem a dáme na připravený plech. Krok 5: Bedly vložíme do trouby a pečeme při 180 °C zhruba 30 minut. Krok 6: Bedly podáváme s opečeným chlebem.

TIP: Bedly - jak poznat a upravit

Zveřejněno 30. 9. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněné bedly

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYBAm

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněné bedly

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYBAm

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
houba bedla, mléko, vejce, rohlík celozrnný, sýr hermelín, cibulka jarní, sůl, pepř mletý, olej, libeček, petrželka

Přidat fotografie receptu