Houbová játra s petrželkou
Vnitřnosti jsou často neprávem opomíjenou surovinou, přitom z nich lze připravit skutečnou pochoutku. V tomto receptu se vepřová játra nejprve krátce povaří, poté orestují. Pokrm je ideální pro podzimní dny a skvěle chutná s rýží či chlebem.
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbová játra s petrželkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR534
Moje poznámka
Houbová játra s petrželkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR534
Nejnovější recepty
Kachní prsa s čekankovým salátem podle Mirka Kaliny
Přidáno před 11 hodinami
Krémová česnečka
Přidáno před 12 hodinami
Buchta na plech
Přidáno před 13 hodinami
Polévka z červené čočky
Přidáno před 14 hodinami
Zapečené špagety à la lasagne
Přidáno před 15 hodinami
Zelí bílé hlávkové zase jinak dělané
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
brtna před 6 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
Jan Nemec před 7 hodinami
Gulášová polévka z hlívy ústřičné a kořenové zeleniny
brtna před 8 hodinami
Rýže s domácí vepřovkou na srbský způsob
Sahula před 9 hodinami
Tarhoňoto na srbský způsob
Sahula před 9 hodinami
Vepřové maso na thajský způsob
Sahula před 9 hodinami
Krůtí srdíčka na smetanovém halali v PH
DunkaStehlikova1975 před 11 hodinami
Vaječná tlačenka
[email protected] před 13 hodinami
Koprová polévka
Jikaprg před 14 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jjulie před 15 hodinami
Suroviny:
játra vepřová,
moučka škrobová,
houby,
olej,
omáčka sojová,
česnek,
kmín celý,
sůl,
pepř mletý,
petrželka
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.