Kostky zadního hovězího pečené s česnekem v troubě
Hovězí maso vyžaduje čas i trpělivost, pomalá úprava však přinese dokonalý výsledek. Při pečení s voňavou slaninou a česnekem maso krásně zkřehne a z výpeku vznikne lahodná omáčka, která se na talíři skvěle doplňuje s knedlíky i bramborami.
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kostky zadního hovězího pečené s česnekem v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBOkY
Moje poznámka
Kostky zadního hovězího pečené s česnekem v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBOkY
Nejnovější recepty
Kostky zadního hovězího pečené s česnekem v troubě
Přidáno před 2 hodinami
Vydatná čočková polévka jako hlavní chod
Přidáno před 3 hodinami
Slaný koláč se žampiony
Přidáno před 3 hodinami
Sýrovo-celerová kapsa
Přidáno před 3 hodinami
Závitky z tresky tmavé na italský způsob
Přidáno před 4 hodinami
Slaný koláč s hermelínem a hruškou
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citronovo - česnekový zázrak
monyss před 34 minutami
Kuřecí nudličky s pórkem a nivou
tomikk81 před 1 hodinou
Koprová omáčka
4Kala před 1 hodinou
Slezské kysané zelí podle ČSN
KatkaCechova před 1 hodinou
Domácí chilli pasta (sambal oelek)
Marketa75 před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
matmina před 4 hodinami
Vepřové s kukuřicí, hráškem a další zeleninou
trdlo před 4 hodinami
Rizoto s lososem
Danoouch před 4 hodinami
Kuře na smetaně
Chabal před 5 hodinami
Dýňová polévka se smetanou
martiline před 5 hodinami
Suroviny:
hovězí zadní,
slanina,
sádlo,
česnek,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
vývar hovězí
Komentáře (1)