Maminčina bažantí stehna
Podzim je v plném proudu a společně s ním přichází také období pokrmů ze zvěřiny. Bažantí stehna můžete připravit nejen jako slavnostní oběd. Jemné bažantí maso pečeme zabalené ve slanině, společně s divokým kořením a kořenovou zeleninou. Maso tak zůstane krásně šťavnaté.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maminčina bažantí stehna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRByE
Moje poznámka
Maminčina bažantí stehna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRByE
Nejnovější recepty
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 3 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 3 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 10 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 12 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 20 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno 19. 10. 2025 15:32:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 54 minutami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 1 hodinou
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 3 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 3 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 3 hodinami
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 3 hodinami
Domácí šunka z králičího masa
Romanesku před 4 hodinami
Kuře na paprice
Kajkajak před 4 hodinami
Tažený štrúdl
Majkaa před 4 hodinami
Suroviny:
bažant,
slanina anglická,
cibule,
česnek,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl,
pepř černý,
jalovec,
mrkev,
celer,
petržel
Komentáře (1)