Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh na zelenině z jednoho pekáčku

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 25 min

50 min (25 min příprava + 25 min tepelná úprava)

4. 11. 2011 20:00

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 994 kJ / 1 193 kcal
Bílkoviny14,96 g
Tuky86,40 g
Vláknina23,58 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 2,08 g
Sůl5,05 g
Sacharidy78,43 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Takto připravená ryba (můžeme použít jakoukoliv) je šťavnatá a velice chutná. Původně jsem chtěla připravit “Pstruha po cikánsku“ podle kuchařské knížky Skvosty české kuchyně, ale při pohledu do ledničky jsem si recept upravila podle sebe a jsem ráda, protože jsem od manžela sklidila velice hezkou pochvalu. Jen nás v závěru při hodování trošku rušily rybí kůstky. Štikozubec by se asi hodil více:-)

Hlavy a konečky ocásků jsem musela před přípravou odstranit, aby mi vše vešlo do zapékací mísy.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

5. 11. 2011 19:57

Bahulo,žížalko-díky:-K
Opravdu jsme si pochutnali:-paž na ty kůstky:-8

zizala zizala (moderátorka)

5. 11. 2011 18:19

:-p:yes:

Bahula Bahula

5. 11. 2011 18:12

Aničko, pstruh musel být moc dobrý;-):yes:+

Anna Kocikova Anna Kocikova

5. 11. 2011 11:33

Všem Vám moc děkuji za projevený zájem a milé komentáře:-K:-K
BILKOVAI-Ivet to nebyl můj nápad:-8Inspirací mi byl právě ten recept na Pstruha po cikánsku,jak píšu v poznámce,ale hodně jsem si ho upravila podle surovin,co jsem měla doma:-)Jinak ryby jako takové ráda dělám na různé zelenině,nejsou vysušené a nám moc chutnají.Ale opravdu nejraději používám štikozubce(mořskou štiku)Má velice chutné maso a mininum kostí:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

4. 11. 2011 22:28

Anna Kocikova: pěkné fotečky, ani bych to nepoznala,naopak si myslím, že poslední rcp.máš krásné a pěkné detaily,vše:-K;-):-)

maiva maiva

4. 11. 2011 22:22

Pěkná rybka se ukazuje na fotce:-p, na žádný problém není vidět;-):yes:

suslajda suslajda

4. 11. 2011 21:45

;-)Aničko pstruh je v mrazákua už vím jak ho připravím:-*foto pěkné :yes::yes::yes::yes:

xanny

4. 11. 2011 21:44

Ukládám, vyzkouším a těším se na to :-p:-K:-K:-K+1:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

4. 11. 2011 21:09

Aničko, kde Ty na ty nápady chodíš:-O Pstroužek na mně vykukuje z mrazáku a říkala jsem si, že bych ho měla upéct. Měla jsem hodně velkou zásobu na léto, protože když jsme grilovali, tak já si dávala pravidelně pstruha na roštu:-*:-p Tvůj receptík je moc "jedlý" a určitě vyzkouším. Děkuji za inspiraci:-K:yes:...+1

Bibinka Bibinka

4. 11. 2011 21:06

Aničko, pstruhy ještě mám, tak přijdou na řadu podle tebe a bude to zajisté dobré:-p Máš 6.bod:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 11. 2011 20:58

Hmm, budu si muset koupit nějakou rybičku:-p

maris maris

4. 11. 2011 20:21

Aničko, dělám podobně z filé, vím, že je to moc dobré, tak posílám bodík:yes::-)+

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

4. 11. 2011 20:20

:-p:-):yes:

rebeka rebeka

4. 11. 2011 20:13

Anna Kocikova:no vidíš..a já jsem ani nepoznala, že máš s foťáčkem problém;-) ta druhá fotka je mooc hezká:-):-K:yes::yes:

vseumel

4. 11. 2011 20:12

To nevadí, podle fotek to voní až se a to je hlavní :-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: pstruh na zelenine štika na zelenině pečený pstruh na zelenině recept štika na zelenině pstruh do trouby zelenina recepty pstruh recepty pstruh pečený na zelenině recept pstruh na zelenině pstruh recept dobry pstruh pstruh na zelenině v troubě pstruh na zelenine ecept pstruh z trouby recepty štika na zelenině jak připravit uzeného pstruha jak pripravit velkeho pstruha recepty pstruh na zelenině recepty na štiku na zelenině pstruh na zelnině žampiony

Suroviny: pstruh, špek uzený, žampióny, cibule, paprika čerstvá červená, kečup sladký, kmín celý, pepř mletý, brambory, rajče cherry, koření na ryby

TopRecepty.cz

Pstruh na zelenině z jednoho pekáčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v9xm