Gulášek z hlívy ústřičné
Hlíva ústřičná patří mezi oblíbené houby v naší kuchyni. Můžeme ji snadno i pěstovat doma a uvařit si z ní skvělý gulášek. Je rychlý a nenáročný na přípravu. Kousky hlívy povaříme s pikantním kořením, ideálně ve vývaru, a podáváme s čerstvou cibulí a chlebem.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gulášek z hlívy ústřičné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkVML
Moje poznámka
Gulášek z hlívy ústřičné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkVML
Nejnovější recepty
Gulášek z hlívy ústřičné
Přidáno před 1 hodinou
Pórková polévka
Přidáno před 4 hodinami
Hovězí mleté kuličky
Přidáno před 14 hodinami
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí na pórku s kari a kukuřicí
Přidáno před 16 hodinami
Jednohubky s matjesovým salátem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenátové palačinky
ntmin16 před 33 minutami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
spinner před 38 minutami
Debrecínská hrachová polévka
PetrM před 47 minutami
Salát s jahodami a balsamicem
Dasaja před 1 hodinou
Kuřecí karbanátky
Dasaja před 1 hodinou
Mraky podle mojí maminky
SimonkaMona před 1 hodinou
Karlovarský knedlík
Zemoska před 1 hodinou
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
lunav1 před 1 hodinou
Koprová polévka
Adeline před 1 hodinou
Tvarohová bábovka (vláčná)
Podry před 4 hodinami
Suroviny:
hlíva ústřičná,
sádlo,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
paprika sušená uzená,
paprika sušená pálivá,
kmín drcený,
sůl,
pepř mletý,
vývar masový,
jíška tmavá instantní,
majoránka,
cibule
Komentáře (1)