Zapékané vepřové řízky se smetanou

Fokuska Kuchařka: Fokuska

Vepřové maso 3 názory

Suroviny

4 ks vepřových řízků
velká cibule
sůl
pepř
plátky anglické slaniny
grilovací koření
zelená paprika
malá cuketa
1 šlehačka
5-6 velkých brambor
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Řízky si naklepeme, osolíme, okořeníme a položíme na dno pekáčku.

  2. Na ně navrstvíme plátky anglické slaniny, pokrájenou cibuli na kolečka, papriku na proužky a brambory oloupané pokrájené na osminky.

  3. Ty také okořeníme grilovacím kořením a vše zalijeme šlehačkou.

  4. Přikryté pečeme asi 40 minut.

  5. Pak odklopíme, přidáme pokrájenou cuketku na kolečka a dopečeme odkryté do zlatova. Podáváme se zeleninovou oblohou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 162 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zapékané vepřové řízky se smetanou

Tématické fráze: vepřové zapečené se smetanou zapecene veprove rizky zapečené řízky se smetanou zapečené vepřové se smetanou zapeceny veprovy rizek obraceny rizek zapeceny zapečené řízky se šlehačkou řízky zapečené se smetanou zapečené obrácené řízky vepřové řízky zapečené vepřové se smetanou vepřové řízky se šlehačkou obrácené řízky zapečené se smetanou rizky se smetanou vepřovy rizek zapeceny smazene rizky zapecene se smetanou zapečené vepřové řízky se smetanou zapečené vepřové řízky se šlehačkou vepřové řízky zapečené se smetanou vepřové řízky zapečené se šlehačkou