Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sekaný řízek se sýrem

Mleté vepřové maso, nastrouhaný čedar a čerstvá petrželka jsou základními surovinami pro šťavnatý a dozlatova smažený sekaný řízek plný chuti. Každý milovník řízků by měl tuto lahodnou sýrovou pochoutku určitě vyzkoušet.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

BinaSa

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 15 min

40 min (25 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Do mísy nastrouháme čedar. Petrželku nasekáme nadrobno a přidáme do mísy se sýrem. Dále přidáme mleté maso, mléko, jedno vejce, osolíme, opepříme a dohustíme strouhankou. Krok 2: Z masa vytvoříme placičky, které obalíme ve strouhance, vejci a nakonec opět ve strouhance. Krok 3: Smažíme v rozpáleném oleji dozlatova z obou stran.

Na čem je nejlepší smažit řízky

Zveřejněno 14. 11. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Sekaný řízek se sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M8WXG

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Sekaný řízek se sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M8WXG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
bůček, plecko vepřové mleté, sýr chedar, nať petrželová, mléko, strouhanka, vejce, sůl, pepř mletý, olej

Přidat fotografie receptu