Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 789 kJ / 427 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,28 g |
Tuky | 28,95 g |
Vláknina | 12,32 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 272 mg |
Sůl | 0,66 g |
Sacharidy | 24,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
ROŠTĚNÁ NA ŽAMPIONECH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2x1W
Moje poznámka
ROŠTĚNÁ NA ŽAMPIONECH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2x1W
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 3 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 14 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 18 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 22 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 58 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 1 hodinou
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 3 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 3 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Tématické fráze:
hovězí roštěná na žampionech,
roštěnky na žampionech,
pravá roštěná,
příprava žampionů,
roštěná v pomalém hrnci,
pravá roštěná recept,
hovězí roštěná se žampiony,
hovězí na žampionech,
příprava roštěné,
na zampionech,
zampiony priprava,
hovězí roštěnky na žampionech,
rostenka na zampionech,
vepřova roštěna na žampionech,
vepřové roštenky na žampionech,
roštěnky se zampiony,
recepty roštěná,
něco na žampionech,
hovězí roštěná žampiony,
hovězí na žampionech v pomalém hrnci
Suroviny:
roštěná hovězí,
žampióny,
cibule,
smetana,
bujón hovězí,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
sádlo
Komentáře (20)
je vidět,že tě PH opravdu zaujal a to je dobře,jen tak dál.
Cibuľu preto osmažím zvlášť na panvici a dávam do PH. Ona aj po uvarení v PH ostáva nerozvarená, chrumkavá a ja to nemám rada. Preto ju nepridávam hneď na začiatku varenia do PH s ostatnými surovinami.