Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

ROŠTĚNÁ NA ŽAMPIONECH

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 380 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 360 min

380 min (20 min příprava + 360 min tepelná úprava)

19. 11. 2009 19:33

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 789 kJ / 427 kcal
Bílkoviny13,28 g
Tuky28,95 g
Vláknina12,32 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 272 mg
Sůl0,66 g
Sacharidy24,06 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

POZOR !!! Tento postup je vhodný jen pro PH ve kterém je možné připravovat pokrmy i na sporáku. Prostudujte si návod na použití.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

27. 1. 2014 13:22

Vašku, jelikož jsme včera mimo plán baštili na Rybářské baště, tak premiéra byla až dnes. Nezbylo nic, takže to zřejmkě chutnalo ;-):-D:-p. S dovolením přidávám fotečky. A bodíček a ukládám k receptům z PH :yes::yes::yes:

Dooga Dooga

26. 1. 2014 16:58

spagetka: Klidně jí tam dej hned. Nemusíš dávat jinou tekutinu. Během vaření se naopak chutě krásně prolnou. Když odklopíš hrnec během vaření a přiliješ smetanu vše ochladíš a zpomalíš proces. PH by se neměl vůbec otvírat po celou dobu vaření.. ;-)

brontik brontik

25. 1. 2014 16:40

Vašíku výborný recept v pomalým hrncu manžel v nim dnes peče krkovičku celý byt tím voní zkusíme to taky uvařit manžel má roštěnky rád:-p

spagetka spagetka

25. 1. 2014 15:03

Vašku, dělám podlwe tohoto receptu, už se mi to pomalí v hrnci a těším se na další skvělé jídlo z tohohle užitečnýho kluka do kuchyně. Smetanu přidám podle rad až v závěru vaření;-);-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

20. 11. 2009 09:06

Vypadá to moc krásně:-O,lákavě a zaslouží si Doogo bod:yes:
je vidět,že tě PH opravdu zaujal a to je dobře,jen tak dál.:-));-)

Dooga Dooga

20. 11. 2009 09:05

Zamiloval není to pravé slovo, jen jsem uznal, že je to dobrá pomocník. Připravíš si to, víc so o jídlo nemusíš zajímat. Klidně jdu ven. nebo něco dělat a nemusím pořád myslet kdy zamíchat, podlít atd.... A to jídlo z toho je "fakt hustý".

mirca75 mirca75

19. 11. 2009 23:56

Dooga:-)ty jsi se do toho hrnce úplně zamiloval,viď:-O;-).A jestli to takhle s těmi chutnými rcp. na PH půjde dál,zamiluju se do něj i já:-S;-):-D.Roštěná na jakýchkoliv houbičkách je u nás v oblibě (bohužel už jen sporadicky,kvůli ceně masa;-(),ale tobě za tu mňamku na talíři letí boďka a já rcp.ukládám-co kdyby se u nás jednou PH objevil:-O;-):-)).

Bibinka Bibinka

19. 11. 2009 23:30

Doogo, pěkný a dělávám také, jen ne v PH;-)a raději používám lesní houby(má to ještě lepší chuť),tak protože to dobře znám dávám ti boda č.5:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 11. 2009 23:21

Hmm, díky;-) něco, jako kuřecí prsíčko by nebylo? Díky:-p. Máš to fakt moooc hezké:yes:

Dooga Dooga

19. 11. 2009 23:19

Jani, u nás je vždy něco navíc. Zaskákni;-) Rozdělím se s tebou.

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 11. 2009 23:15

Zlato, promiň mi ten výraz, hned bych si dala:-p, nemáš navíc něco?:-O:yes:

magdalenka magdalenka

19. 11. 2009 22:17

Dooga, prosím neber to v zlom, nejako zakomponuj hore do receptu, že nie každá nádoba z PH je vhodná na sporák...ja mám tiež nejakú kameninu ale NESMIE na sporák. (aby si náhodou niekto nezničil PH)
Cibuľu preto osmažím zvlášť na panvici a dávam do PH. Ona aj po uvarení v PH ostáva nerozvarená, chrumkavá a ja to nemám rada. Preto ju nepridávam hneď na začiatku varenia do PH s ostatnými surovinami.

Boubelinda

19. 11. 2009 21:41

mnam mnam:-*:-*:yes:

Dooga Dooga

19. 11. 2009 21:11

Myslím, že by to šlo udělat i bez toho osmažení.

shineon

19. 11. 2009 20:39

To musíte mít PH s nádobou, která jde i na plotýnku, to ten můj bohužel není:-//

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí roštěná na žampionech roštěnky na žampionech pravá roštěná příprava žampionů roštěná v pomalém hrnci pravá roštěná recept hovězí roštěná se žampiony hovězí na žampionech příprava roštěné na zampionech zampiony priprava hovězí roštěnky na žampionech rostenka na zampionech vepřova roštěna na žampionech vepřové roštenky na žampionech roštěnky se zampiony recepty roštěná něco na žampionech hovězí roštěná žampiony hovězí na žampionech v pomalém hrnci

Suroviny: roštěná hovězí, žampióny, cibule, smetana, bujón hovězí, mouka hladká, sůl, pepř, sádlo

TopRecepty.cz

ROŠTĚNÁ NA ŽAMPIONECH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2x1W