Jitrnice
Jitrnice je populární i tradiční jídlo, které přináší domácí zabijačky i průmyslové masny. Můžete si jej připravit doma přesně takové, jaké milujete vy i vaše rodina. Už přemýšlíte, s čím si ji dáte?
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 6. 2023 18:14
20. 10. 2020 13:12
20. 10. 2020 12:45
No, je to podle regionu...
...u nás by vás hnali oba dva!
20. 10. 2020 12:37
2. 10. 2019 07:37
21. 1. 2018 13:49
25. 2. 2017 22:59
Zdravím . Milan P.
23. 10. 2015 22:12
23. 10. 2015 22:10
prostlý nebo podbrušnicí, která je v místě bradavek, ale tu používám k výrobě paštiky.
23. 10. 2015 22:07
23. 10. 2015 21:13
23. 10. 2015 21:11
23. 10. 2015 21:11
6. 10. 2015 09:38
3. 6. 2014 21:25
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 2 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 3 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 4 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 11 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 18 minutami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 29 minutami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 1 hodinou
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 2 hodinami
Nekynuté šátečky
Infarkt uvařila před 3 hodinami
Vločková polévka se smetanou
Valis uvařila před 4 hodinami
Vepřový řízek naruby
Valis uvařila před 4 hodinami
Ledvinky dušené
Valis uvařila před 4 hodinami
Grilovaný chřest
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset odpovědí na nejčastější otázky k zabijačkám: Poradíme základy, které potřebujete vědět a nemáte se koho zeptat
Jak nejlépe opéct jitrnici pěkně dozlatova, aby nepopraskala? Pomůže mouka i jednoduchý trik s horkou vodou
Do jitrnicového prejtu potřebujeme kynutou obyčejnou buchtu. Poradíme, jak ji upéct
Další recepty
Tématické fráze: jitrnice recept jitrnice výroba jitrnic recept na jitrnice jitrnice, jelito recept pečené jelito recept jitrnice pečení jelit jak se dělají jitrnice příprava jitrnice jitrnice a jelita recept pečená jitrnice jitrnice výroba peceni jelita pečená jelita vyroba jelit pečení jitrnic pečené jitrnice a jelita příprava jitrnic jitrnice a jelita
Suroviny: hlava vepřová, koleno vepřové, nožička vepřová, kůže vepřová, játra vepřová, vývar masový, sůl, pepř, majoránka, česnek
Jitrnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mO0R
31 názorů