Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Luxusní svařák z francouzského likérového vína

Svařené víno především potěší a zahřeje. A to nejen proto, že je teplý, prohřátí pomůže i alkohol obsažený ve víně. Ten působí na cévy a napomáhá rychlejšímu proudění krve v těle. Pocit tepla dodává i přidané koření: skořice, hřebíček, badyán.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 22 min Doba přípravy: 2 min Doba tepelné úpravy: 20 min

22 min (2 min příprava + 20 min tepelná úprava)

21. 1. 2024 18:20

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Nutriční hodnoty

Energie322 kJ / 77 kcal
Bílkoviny0,20 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy3,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: koření hřebíček, skořice, citron, pomeranče, víno, voda, badyán

TopRecepty.cz

Luxusní svařák z francouzského likérového vína

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0R0Py