Pangas s mandlemi

Ryby Doba přípravy: 45 minut 3 názory

Ryby Doba přípravy: 45 minut 3 názory

Suroviny 4 porce

4 porce pangase
olivový olej
250 ml smetany (na vaření nebo na šlehání)
4 lžíce plátků mandlí
pepř
sůl
zelená petrželka

Postup přípravy receptu

  1. Porce pangase osolíme, opepříme a dáme do pekáče. Pokapeme trochou olivového oleje, zalijeme smetanou a dáme péct na 200 stupňů.

  2. Po patnácti minutách posypeme každou porci madlemi a sušenou nebo čerstvou petrželkou a dáme znovu zapéct na dalších přibližně deset minut. Podáváme s brambory a se zeleninou, například s fazolkami nebo se špenátem.

Komentáře k receptu Pangas s mandlemi

  • mirca75 mirca75

    Eli:-)fotečka jak malovaná,jen si nabídnout:-p;-).Kombinace ryba-smetana je u nás blízká jen mě a dvojčatům,tudíž se budu jen kochat;-(,ale to nevadí,tvá fotečka mi vše vynahradí;-):-p.

    Odpovědět

  • Colombo65 Colombo65

    Krásné, ale já ten špenát, fakt nepozřu.Bez špenátu s erteplama jdu do toho.;-);-);-)

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Oceňuji tento recept:-p, anžto - kombinaci bílého rybího masa a smetánky máme rádi, mandličky jsou vítaným zpestřením, petrželka je u nás na denním jídelníčku a inspirativní příloha - listový špenát, česnek a dušená rýže nemá chybu!!
    Přiznávám se k použití rybího filé místo pangase (a lehkému zahuštění smetany lžičkou solamylu), ale nepokládám to za chuťově příliš velkou změnu, proto posílám bodík (a fotečky...:-p ).

    Odpovědět

Tématické fráze: pangas recepty pangas recepty pangas pangasius s mandlemi recept pangas ryba s mandlemi recepty ryby pangas pangas recept ryba pangas pangas vařený pangasius recept pangas s mandlemi na smetaně vareni-pangas vařený pangas pangas-recepty ryba z mandlemi ryba na smetaně s mandlemi zapečený pangasius s mandlemi listový špenát s mandlemi recepty pangasius a mandle