Pangas na víně

Semy.cz Kuchařka: Semy.cz

Ryby 1 názor

Pangas na víně
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Suroviny

olivový olej
2 plátky Pangase
1 velká cibule
1 malá mrkev
2 rajčata
15 dkg slaniny
10 brambor
1 dcl vína (může být bílé i červené)
koření na ryby
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Do zapékacích misek vložíme alobal, dostatečně velký, aby se pak do toho zabalilo celé jídlo, případně použije pekáč a dáme dva alobaly vedle sebe.

  2. Na pánvi opečeme v olivovém oleji zprudka rybu, kterou jsme posypali kořením na ryby. Vložíme jí na dno alobalu. Ve zbytku oleje osmahneme cibuli nakrájenou podélně na půl kolečka a mrkev nakrájenou na malá kolečka.

  3. Opražené vložíme navrch ryby a posypeme nakrájenou slaninou. Rajčata nakrájíme na osminky a poklademe jimi vrch. Celé přelijeme vínem.

  4. Brambory uvařené ve šlupce (cca 30 minut) oloupeme a nakrájíme na kousky, kterými zakryjeme celou plochu. Posypeme kořením. Celé zabalíme do alobalu a dáme péci cca 20 minut.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Pangas na víně

  • hanina hanina(neregistrovaná)

    dnes jsme večeřeli právě podle Vašeho receptu - a bylo to úžasný :yes:
    i přes ty brambory lehoučké, ale ne hladové
    díky!!!

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: pangasius na víně halogenový varný hrnec recepty ryba na vine pangeas halogenový varný hrnec pangas pangeas recepty recepty halogenový hrnec halogenový hrnec recepty pangeas recept ryba pangeas pangas velký recepty pangeas recepty halogenový varný hrnec pangasius na červeném víně ryby na vine pangas recept úžasné zapečené brambory se špenátem recepty na halogenový varný hrnec ryba na cervenem vine

Zapomněl/a jsem heslo