Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dorty - zdobení

Hledáte inspiraci pro zdobení dortu? Tudy vede jedna z cest. Desítky krásně nazdobených dortů a navíc pozvání do galerie hotových úžasných dortů připravených v kuchyních příznivců Topreceptů.

Hodnocení receptu je 5,0 (33×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 1. 2010 00:37

Suroviny pro 1

1

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

V současné době je již samostatná FOTOGALERIE dortů vytvořena!!!

Klikněte zde: http://www.toprecepty.cz/tematicke-fotogalerie.php...

Máte tedy možnost již nikoli sem, ale do této fotogalerie přidávat své fotky

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas (moderátorka)

30. 1. 2010 10:56

Já taky vždy válčím se zdobením dortíků a vždy se snažím s tím nějak poprat :-)) Peču málo a vždy jen ořechový, nakouknout můžete tady:-8http://www.toprecepty.cz/recept/2192-orechovy-dort...

maris maris

30. 1. 2010 10:05

Hello, byla by škoda, kdybys je dala pryč. Já bych ráda přidala, ale dorty nepeču, natož abych je uměla tak krásně zdobit. To v naší rodině uměla jen moje maminka a od té doby už nikdo. K tomu je potřeba hodně šikovnosti a trpělivosti a to já nemám. Nech je tady pro inspiraci ostatním, protože je máš opravdu krásné a velice vkusné.;-):-)

Hella Hella

30. 1. 2010 00:23

Tak marně čekám, že se někdo připojí a dá sem fotky svých dortů. Bláhově jsem si myslela, že vytvořit fotogalerii zdobení dortů, kde by se mohla čerpat inspirace, uvítá více lidí. Jak čtu komentáře, každému se to líbí, ale nikdo pro to nehne ani prstem. Přemýšlím o tom, jestli bych to neměla celé smazat. Myslela jsem si, že si tu budem vybírat z desítek fotografií a ani ve snu mě nenapadlo, že v tom zůstanu sama. Tak to tu nechám ještě týden a pokud o to nebude zájem, nemá cenu, aby to tady zůstávalo.

Hella Hella

29. 1. 2010 00:41

Tak vám se líbí ta dvojka? Byla jsem z ní nešťastná, marcipán jsem udělala moc řídký, sice se s ním dobře pracovalo, ale do rána se mi to rozteklo. Byl to dort skoro větší než oslavenec! :-)

mamkapavla mamkapavla

28. 1. 2010 15:00

Ta veliká dvojka to je nádhera:yes::-))
jojo a teď mě omluvte za tuto větu:Když někdo umí,tak umí a ten kdo neumí, ten s vytřeštěnýma očima kouká:-O Paráda :yes: :yes: :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 1. 2010 13:30

Helo, ty ostatní dortíky znám, někde je tady od tebe máme a určitě do zdobení patří. Ta dvojka je překrásná!! Za tu ti patří bod!;-):yes:

Levik Levik

28. 1. 2010 11:38

Helli moc pěkné,závidím každému,kdo má tento dar šikovnosti.:yes::yes: zasloužíš si bodík:yes::yes::yes:

Bibinka Bibinka

28. 1. 2010 11:07

Helli, moc krásně se na to kouká, ale na tohle jsem krátká a nemám tu správnou trpělivost, kterou zdobení prostě potřebuje a je to škoda-moc se mi to líbí a tak ti dávám alespoň bodíka:yes:

Betina

28. 1. 2010 10:39

:yes::-p:-p:-p

Irrena Irrena

28. 1. 2010 09:20

Helli krásné:-):-), ale já bych to asi nezvládla, vždy mám dobrý úmysl, ale výsledek mě vždy zklame.;-(

monikaK

28. 1. 2010 07:54

:yes:Helli,nádhera!!! Obvzlášť se mi líbí narcisky a měšec:yes:

pipre pipre

28. 1. 2010 01:11

Helli, krásné!...i ty přidané fotky. A hezky pohromadě..opravdu dobrý nápad. Já samotná to moc vítám, často hledám inspiraci pro zdobení. Bodík přesto musím dát, tento dortík jsem neviděla a zaslouží si ho, stejně jako ostatní :-)+1

1 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: dorty recepty dorty recepty a fotky recepty dorty dorty fotogalerie zdobeni dortu kremem dorty technika zdobení dortů krémem jak zdobit dort zdobení dortů krémem fotogalerie dětské dorty fotogalerie top recepty dorty recepty na dorty jednoduché zdobení dortů návod jak zdobit krémem dorty jak zdobit dorty fotky dortů domácí zdobení dortů krémem kulaté dorty krémové fotogalerie zdobení dortů foto dorty fotky

Suroviny: krém,

TopRecepty.cz

Dorty - zdobení

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P74y