Kokosky z praženého kokosu
Recept ještě nebyl hodnocenVánoční kokosky ovoněné skořicí a vanilkou krásně doplní vaše letošní cukroví. Příprava není nijak složitá a kokosky jsou moc dobré. Upečte je společně s dětmi a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vánoční kokosky ovoněné skořicí a vanilkou krásně doplní vaše letošní cukroví. Příprava není nijak složitá a kokosky jsou moc dobré. Upečte je společně s dětmi a…
Lívance z celozrnné mouky, jsou zdravou a chutnou alternativou klasických lívanců, které si můžete vychutnat nejen k snídani, ale i jako svačinu, nebo lehkou večeři.…
Po celém světě oblíbený dort Pavlova je dokonalým sladkým dezertem. Spojuje v sobě křupavost a vláčnost bílkového základu s lahodnou šlehačkou. Co nesmí chybět, je pak…
Perníčky jsou vděčné pečivo. Dozlatova upečené a tématicky dozdobené mohou posloužit jako koleda pro děti nebo ozdoba svátečního stolu. Nebudou pracnější než ty, které…
Vajíčka jsou tradičním velikonočním symbolem, který představuje znovuzrození. Připravit je můžeme i z perníčků, které nazdobíme čokoládovou a bílkovou polevou a…
Osvědčené těsto na perníčky má snad každá rodina vlastní. Liší se v maličkostech, ale výsledkem jsou vždy voňavé, velmi líbivě ozdobené a chutné kousky medového pečiva.…
Masová nádivka bude určitě vítaným zpestřením sváteční velikonoční tabule. Lze ji připravit i dopředu a chutná jak teplá tak studená. Pokud ji dobře okořeníte a zapečete…
K nedělnímu obědu bezpochyby patří oblíbená sekaná. Připravte ji však trochu netradičně, a to s krustou z bylinek a uzeného sýra. Její chuť tak bude o poznání…
K nedělnímu obědu bezpochyby patří oblíbená sekaná. Připravte ji však trochu netradičně, a to s krustou z bylinek a uzeného sýra. Její chuť tak bude o poznání…
Jó třešně zrály, to se zpívá ve známé písni. Zralé červené a šťavnaté třesně použijeme jako doplněk k vanilkové náplni do tohoto závinu. Těsto je zvláčněno pomazánkovým…
Uvařte si s námi jarní polévku. Ředkvičky jsou pro správné jarní probuzení jako stvořené. Polévka je díky použitým surovinám sytá a může zafungovat i jako lehká večeře.…
Nekynuté koláčky a taštičky potěší všechny milovníky rychlého a jemného pečení. Díky křehkému těstu jsou hotové raz dva, přesto neztrácí nic na chuti ani vzhledu. Plněné…
Jemně ochucené kapří filety v těstíčku, osmažené dozlatova a podáváné se smetanovým medvědím česnekem jsou nad očekávání chutné. Vychutnáte si je třeba s vařeným…
Nadýchaná, lehká a osvěžující pěna, je dezert který potěší svou jemností i výraznou ovocnou chutí. Připravíte jí snadno a během chvilky vykouzlíte sladkou tečku ideální…
Klasickou bábovku v malé formě si můžete připravit na snídani nebo svačinu. Ať už si ji budete péct jen pro sebe nebo se s ní chcete i podělit, neváhejte. Jemné máslové…
Kakaový koláč s tvarohovou náplní a švestkami spojuje jemné kakaové těsto, krémový tvaroh a šťavnaté švestky v lahodný dezert. Hodí se k odpolední kávě i jako sladká…
Sladkokyselé švestky na drobenkovém těstě doplněné nadýchanou bílkovou mřížkou vytvářejí koláč, který potěší oko i chuťové pohárky. Tradiční recept, který se hodí k…
Šťavnatá jablka zapečená pod nadýchaným piškotem s ořechy tvoří koláč, který spojuje jemnost i výraznou chuť. Skvělý k odpolední kávě, rodinné oslavě i jako sladká tečka…
Malé bramborové pusinky se skvěle hodí jako malé pohoštění, nebo jako příloha k pečenému masu, zelenině, rybám či zvěřině. Jsou elegantní přílohou místo klasické kaše ke…
Křehké máslové rohlíčky s voňavým ořechovým posypem patří mezi nejoblíbenější vánoční cukroví. Jednoduché těsto a lahodná vůně ořechů s lehce sladkým aromatickým krémem…
Řezy z piškotového těsta a dobrého krému jsou zpravidla moučníkem ke kávě u milované babičky. Dvoubarevné řezy ze světlého a tmavého těsta doplňuje lahodný pudinkový…
Řezy z piškotového těsta a dobrého krému jsou zpravidla moučníkem ke kávě u milované babičky. Dvoubarevné řezy ze světlého a tmavého těsta doplňuje lahodný pudinkový…
Na první pohled trochu děsiví, ale chuťově naprosto dokonalí. Přesně takoví jsou tito šťavnatí švábi. Vanilkové cupcakes s malinovou „krví“, mramorovým čokoládovým…
Ořechové řezy z lineckého těsta jsou krásně vláčné a jemné. Hodí se nejen ke kávě, ale i jako sváteční moučník, protože spojují jednoduchou přípravu a výbornou chuť.