Mandlový koláč s rebarborou
Recept ještě nebyl hodnocenSezóna rebarbory je velice krátká a pokud i vy si chcete vychutnat tuto zeleninu nakyslé chuti, neváhejte a připravte z ní sladký moučník, krásně vonící po mandlích.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Sezóna rebarbory je velice krátká a pokud i vy si chcete vychutnat tuto zeleninu nakyslé chuti, neváhejte a připravte z ní sladký moučník, krásně vonící po mandlích.…
Rebarborová bublanina s kokosem je svěží a nadýchaný moučník, který skvěle spojuje nakyslou chuť rebarbory s exotickou sladkostí kokosu. Ideální dezert k odpolední kávě…
Na jakoukoliv oslavu se recept na jednoduchý, doma vyrobený, marcipán bude hodit. Stačí propracovat několik málo surovin a tvárná hmota vonící po rumu je hotová. Po jeho…
Na stromech se již červenají třešně a to znamená jedině - přišel čas na třešňové moučníky. Potěšte své blízké krásně vláčným a nadýchaným kakaovým moučníkem, který se v…
Amoniové řezy jsou tradiční řezy s nadýchanými pláty, které krásně změknou díky lahodnému máslovému krému. Jejich jemná chuť a vláčnost z nich dělají oblíbenou pochoutku…
Kokosový koláč z mandlové mouky, strouhaného kokosu, sýru skyr a cottage je plný vlákniny a bílkovin. Pokud si hlídáte váhu nebo jen chcete zdravě zamlsat, připravte si…
Sezona čerstvých jahod je tu. Z oblíbeného sladkého ovoce můžete upéct spoustu různých dobrot, jako například snadný koláč, který zpříjemní posezení s rodinou, nebo…
Tenká vrstva křehkého těsta, šťavnatá sladkokyselá náplň ze švestek a rebarbory a nazlátlý sníh na povrchu - to vše tvoří tento vynikající koláč, který si jistě oblíbíte…
Vafle většinou připravujeme ve sladké verzi, avšak i v jejich slaném podání jsou skvělou pochoutkou. Těsto nadýchané díky sněhu z bílků doplní také kousky naložených…
Hledáte inspiraci na zdravou snídani či svačinu plnou bílkovin? Pak vyzkoušejte tyto opečené proteinové chlebíky s žervé, bílkovou omeletou, tuňákem a mozzarellou. Pro…
Lehký a exoticky laděný dezert, který spojuje šťavnaté meruňky s nadýchanou kokosovou vrstvou. Sladkokyselé ovoce krásně kontrastuje s jemnou pěnou a vláčným korpusem.…
1/3 mouky (cca 130 g) zpracujeme s nastrouhaným (drobně nasekaným) tukem a uložíme do chladna.Do mléka přidáme cukr, 2-3 lžíce z odvážené mouky a droždí, umícháme a…
Zdravou a lahodnou sladkou svačinku bez lepku a cukru připravíme rychle jen z pár surovin. Základem je quinoa, která obsahuje spoustu látek prospěšných našemu zdraví.…
Jemné koláčky z nekynutého těsta nejsou příliš běžné, o to více vás překvapí jejich chuť. Tvarohová náplň se sněhem z bílků dodá koláčkům lehkost, kterou dokonale doplní…
Tento originální moučník vás nadchne chutí i nečekanou strukturou. Uvnitř každého kousku objevíte lahodné tvarohovo-kokosové kuličky! Světlá i kakaová vrstva se spojí na…
Zmrzlina jemná, osvěžující a s plnou chutí malin je letní klasikou, která nikdy neomrzí. Spojení sladkokyselých malin s krémovým základem vytváří dokonale vyvážený…
Ořechové řezy se žloutkovou polevou jsou oblíbenou sváteční pochoutkou. Snadné těsto z vlašských ořechů zvládnete připravit během chvilky a pak už jen stačí řezy ozdobit…
Klasika která nikdy nezklame. Sladká vůně pečených jablek vykouzlí útulnou atmosféru domova. Jablečný koláč je ideální na rodinné odpoledne nebo šálku čaje. Rychlý koláč…
Voňavé těsto, šťavnaté švestky, jemný mák a nasládlý marcipán se spojují v koláč, který potěší každého milovníka poctivých domácích moučníků. Ideální k nedělní kávě i…
Šťavnaté švestky na jemném těstě z vařené rýže, vajec a cukru. Neobvyklý, ale překvapivě jednoduchý koláč potěší svou vláčnou chutí. Hodí se pro chvíle, kdy chcete…
Dostalo se vám do rukou bažantí maso a přemýšlíte, co s ním? Připravte pečeného bažanta s jablky a voňavou nádivkou. Bažantí maso se řadí mezi zvěřinu, která se odvděčí…
Nadýchané bílkové řezy s kokosem, čokoládou a ořechy lákají na lehké těsto i šťavnatou náplň z tvarohu, šlehačky a jablek. Sladká vůně rozinek a medu doplní dezert,…
V hrnečku utřeme bílek s cukrem a citronovou šťávou na hustou polevu. Hrany sušenek slepíme polevou k sobě a dovnitř kouskem polevy přilepíme medvídky. Na stříškách…
1 těsto: ušleháme bílky, postupně za stálého šlehání přidáváme cukr, žloutky, nakonec opatrně vmícháme mouku. Těsto vlijeme na plech vyložený pomazaným pečícím papírem…