Nejlepší vyprošťovací česnečka
Recept ještě nebyl hodnocenOblíbená, rychlá a jednoduchá polévka česnečka dokáže napravit žaludek po prohýřené noci. Je snadná na přípravu, takže ji lehce zvládnou uvařit i začátečníci. Česnečka…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 213 kJ / 290 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 20,00 g |
– nasycené | 12,73 g |
– nenasycené | 7,27 g |
–– mononenasycené | 1,82 g |
–– polynenasycené | 5,45 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,36 g |
Sůl | 9,09 g |
Sacharidy | 13,64 g |
– cukry | 0,36 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Oblíbená, rychlá a jednoduchá polévka česnečka dokáže napravit žaludek po prohýřené noci. Je snadná na přípravu, takže ji lehce zvládnou uvařit i začátečníci. Česnečka…
patizón ošúpeme a zbavíme jadierok, na masle speníme cibuľku, pridáme nakrájaný patizón zemiaky vývar alebo vodu a bujón ku koncu varenia pridáme trochu mlieka alebo…
Brambory, uzenina, cibule a koření - pár základních surovin, ze kterých můžete během chvilky uvařit vydatný pokrm. Ať už k obědu či večeři, bramborový guláš zasytí i…
Polévka z kuřecího vývaru plná kuřecího masa, vařené zeleniny a zavářky příjemně zasytí, zahřeje, dodá tělu energii a řadu prospěšných látek. Na přípravě není nic…
Klasikou české kuchyně je rajská. Nasládlá omáčka, s kuličkami z hovězího masa, zachutná nejen dospělým, ale i dětem. Servírovat ji můžete s těstovinami, rýží, nebo…
Restované a poté dušené kotlety jsou perfektním pokrmem pro milovníky lahodného masa. Díky pečlivému restování získávají kotlety zlatavou kůrčičku a šťavnatý vnitřek,…
Typické polské pirohy z nekynutého těsta můžeme připravit s rozličnými náplněmi. Tentokrát je naplníme vepřovým masem, kysaným zelím a hříbky. Můžeme si je dát jen tak,…
Česnečka je jedna z nejlevnějších a nejoblíbenějších polévek. Taková česnečka je i snadná a zvládne ji uvařit každý začátečník. Základní recept můžeme vylepšit uzeninou,…
Omáčka z vepřové plece voní po houbách, podávat ji můžete s hranolkami či rýží. Příprava není složitá, stačí maso důkladně zarestovat a podusit ve šťávě do měkka.…
Z kousku libové vepřové plece vykouzlíte díky lahodné omáčce dokonalý pokrm. Karamelizovaná cibulka udělá s omáčkou divy a skvěle ladí s hořčicí a smetanou. Pak je jen…
Každá rodina má své oblíbené omáčky. Někdy je to ta nejjednodušší, zdánlivě nejobyčejnější, která dokáže svolat natěšenou rodinu ke společnému stolu. Zkuste cibulovou…
Cibulová polévka je velice oblíbená napříč světem i když původ má prý ve Francii. Tuto krémovou, smetanovou vařily už naše babičky. Plný talíř cibulí vonící polévky vás…
Na rozpáleném oleji osmahneme nadrobno pokrájenou cibulku, zaprášíme mletou paprikou a přidáme očištěné kuřecí žaludky. Orestujeme, opeříme, osolíme a podlijeme bujónem.…
Máte chuť na guláš, ale není čas stát u plotny? Pak vyzkoušejte gulášek bez míchání - všechny suroviny stačí pořádně promíchané dát do pekáče, zalít bujónem, přikryté…
Ostřejší rychlá večeře nebo oběd. Fazole s klobásou k sobě dobře ladí a omáčky bude taky dost. Může se podávat s jakýmkoliv pečivem které máte rádi. Ideální jídlo do…
Černé fazole v kombinaci s chilli, rajčetem a paprikou spolehlivě zasytí i zahřejí. Mexické fazole v zeleninové omáčce si můžete dopřát s tortillami, ale i s chlebem,…
Ak pouzivame susenu hlivu, vopred si ju na pol hodinu namacame vo vode a potom nakrajame na mensie kusky. Na olivovom oleji 1 minutku opekame nasekany cesnak, pridame…
Vepřové řízky mají tendenci být tužší, zejména ty z krkovice nebo kotlety. Nezkušené kuchařky to může odradit, ale nebojte se. Máme pro vás recept na utopené řízky,…
Očistené a pokrájané zemiaky dáme variť do osolenej vody.Zeleninu pokrájame na malé kúsky a osmažíme na troche oleja s troškou masla a nakoniec poprášime červenou…
Plátky vepřového masa, podušené do měkka v troubě a doplněné smetanovou omáčkou s pórkem. Zajímavou chuť dodává mletá paprika a silná masová šťáva. Doplňte maso vařeným…
Jednoduché rychlé jídlo, které vás nebude v kuchyni stát žádné velké úsilí. Určitě využijete náš recept na rychlý oběd, nebo večeři. V době, kdy čas neúprosně tlačí a…
Na sádle zpěníme cibuli a přidáme na tenké plátky nakrájený česnek. Restujeme do zlatova.Následně přidáme hovězí nudličky, které jsou osolené, opepřené a zaprášené…
Maso opláchneme osušíme prošpikujeme špalíčky slaniny a česnekem posolíme posypeme kořením na divočinu.Cibuli zbytek česneku a slaniny nakrájíme na plátky a dáme do…
Voňavá pomazánka z pečené cukety, mrkve, cibule, rajčatového protlaku a česneku se skvěle hodí na chleba i toust. Letní zeleninová směs plná chuti, která vydrží ve…