Pangas na paprice v koprové omáčce
Recept ještě nebyl hodnocenNa másle osmahneme cibulku do hněda, přidáme pangase a ředkvičky, osolíme a opepříme, zasypeme paprikou, promícháme a ihned zalijeme vodou. Přidáme kopr (možno přidat…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na másle osmahneme cibulku do hněda, přidáme pangase a ředkvičky, osolíme a opepříme, zasypeme paprikou, promícháme a ihned zalijeme vodou. Přidáme kopr (možno přidat…
Nejprve uvaříme vývar z mas ve větším hrnci - cca 1,5 hod, přidáme bobkový list a nové koření.Maso vyndáme spolu s kořením, nakrájíme ho na kousky a vložíme zpět.…
Sójové nudličky vaříme ve velkém hrnci podle návodu v osolené vodě, stačit by ale mělo 10 min. Přecedíme, hrnec naplníme studenou vodou, vložíme nudličky do vody a…
Na oleji osmahneme dozlatova drobně nakrájenou cibuli, přidáme mletou sladkou papriku, rychle zamícháme a ihned zastříkneme trochou vody, přidáme na drobné kousky…
Sójové kostky vaříme ve velkém hrnci podle návodu v osolené vodě, stačit by ale mělo 10 min. Dáme do cedníku, hrnec naplníme studenou vodou, vložíme kostky do vody a…
Na lžíci oliv.oleje necháme zesklovatět na měsíčky nakrájenou cibuli a na kostky nakrátou cuketu. Poté přidám tofu,česnek na plátky,trošku vody a zase chvilku dusím.…
Na sádle zpěníme cibuli,přidáme nakrájené na malé kousky srdíčko,orestujeme,okořeníme,zalijeme vodou s bujónem a zavřeme do tlakového hrnce.Po 60 minutách otevřeme…
Z másla a mouky usmažíme světlou jíšku, kterou zalijeme vývarem, smetanou a dobře prošleháme. Krátce povaříme a dochutíme solí, případně zastříkneme octem a odstavíme. …
Nejprve namočíme nalámané tyčinky do rozšlehaného vajíčka s mlékem, nejlépe přes noc, aby hodně nasákly. Na oleji zpěníme jednu cibuli s polovinou slaniny a přidáme na…
Na kostičky nakrájenou slaninu s cibulí orestujeme na másle, přidáme nastrouhanou kořenovou zeleninu, pokrájené houby a ještě chvilku restujeme. Poprášíme paprikami,…
Připravíme všechny ingredience, abychom neodbíhali a dáme vařit vodu na noky. Do jednoho půllitráku nebo misky nalijeme z varné konvice horkou vodu -150 ml, vsypeme do…
Očištěné ředkvičky nahrubo postrouháme, cibuli si pokrájíme na malé kostičky.Nejprve necháme na trošce oleje zpěnit cibulku, pak zasypeme ml.paprikou a přidáme hladkou…
Příznivci tradiční přípravy zavřete oči! Chutnou obdobu "svíčkové" lze totiž uvařit i jinak. Varný mixér s minimální spotřebou energie vypracuje celé menu. Spolehlivě.…
Veganské omáčky připravujeme výhradně z rostlinných surovin, ovšem na chuti jim to pranic neubírá. Snadná a rychlá houbová omáčka, podávaná s těstovinami a zdobená…
Šoférský guláš je chutné a syté jídlo, které oceníte při každé příležitosti. Skládá se z kousků kvalitního vepřového masa z plece, které se pomalu vaří v bohaté směsi…
Polévka s vařenými vejci a nastrouhanou mrkví je jednoduchá na přípravu a přesto tak chutná! Zjemněná smetanou a zahuštěná cibulovou jíškou. Při servírování můžete…
Flíčky se zarestovaným hlávkovým zelím a osmaženou cibulkou jsou rychlé, snadné a moc dobré. Hotové jídlo stojí sotva pár korun na porci a je velice variabilní. Dle…
Kedlubnová polévka s mrkvovými noky je svěží a lahodná kombinace křehkého kedlubnového základu a jemně sladkých noků z mrkve. Tato polévka nabízí osvěžující chuť, která…
Kedlubnová polévka s mrkvovými noky je svěží a lahodná kombinace křehkého kedlubnového základu a jemně sladkých noků z mrkve. Tato polévka nabízí osvěžující chuť, která…
Uvařte si s námi jarní polévku. Ředkvičky jsou pro správné jarní probuzení jako stvořené. Polévka je díky použitým surovinám sytá a může zafungovat i jako lehká večeře.…
Voňavá pomazánka z pečené cukety, mrkve, cibule, rajčatového protlaku a česneku se skvěle hodí na chleba i toust. Letní zeleninová směs plná chuti, která vydrží ve…
Krémová, hustá polévka, ve které dominuje chuť na másle opečených brambor. Dle chuti můžete přidat sušené houby či zeleninu a podávat s opečeným toustem či krutony. Tato…
Ryzce patří mezi chutné lesní houby. Pokud jste si jich z lesa pár přinesli, vyzkoušejte připravit tento výborný, voňavý guláš. Voní po kmínu, česneku, majoránce a…
Hovězí zadní maso se skvěle hodí k dušení. K dokonalosti potřebuje jen trochu péče v začátku a dostatek času při samotném dušení. Sterilovaný celer mu propůjčí skvělou…