Kuřecí steak s dijonskými fazolkami
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí řízky zlehka naklepeme a každou porci pokrájíme na tři části. Osolíme, opepříme a zprudka opečeme na rozpáleném oleji dohněda. Potom snížíme teplotu a dopékáme,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kuřecí řízky zlehka naklepeme a každou porci pokrájíme na tři části. Osolíme, opepříme a zprudka opečeme na rozpáleném oleji dohněda. Potom snížíme teplotu a dopékáme,…
Zeleninu očistíme a nakrájíme na kolečka, cibuli nahrubo. Králíka opereme a naporcujeme, zadní kýty vykostíme a uschováme na řízky. Hřbet zbavíme částečně kostí. Do…
Cibulku oloupeme, pokrájíme na drobné kostičky a osmahneme na másle, zasypeme moukou, promícháme a zalijeme vývarem / bujónem /. Přidáme na kostičky pokrájené omyté…
Plátky osolíme, opepříme, okořeníme adžikou, vložíme do PH, přidáme drobně pokrájenou cibuli a plátky česneku, rajský protlak, podlijeme vínem a 100 ml vývaru. Zapneme…
Struciky cesnaku popucime alebo najemno nasekame a zmiesame s olejom, solou, paprikou a provensalskym korenim.Stehna umyjeme, vykostime a narezieme tak, aby sme dostali…
Roštěnky si osolíme a opepříme. Rozmačkaný česnek smícháme s najemno nasekanými bylinkami a směsí potřeme maso. Na rozpálené pánvi s olejem opečeme roštěnky zprudka do…
Jednoduchá a rychlá varianta oblíbeného segedínského guláše, která vás překvapí svou chutí! Segedín z točeného salámu kombinuje šťavnaté kysané zelí, jemnou smetanu a…
Segedínský guláš – dokonalé spojení šťavnatého masa, kysaného zelí a smetany, které dává vzniknout jedné z nejoblíbenějších klasik české kuchyně. S knedlíkem na talíři…
Namočíme a uvaříme čočku dle návodu na obale v osolené vodě s tymiánem a bobkovým listem. Po uvaření vývar z čočky slijeme do nádoby a použijeme ho na dolévání při…
Na orestované uzené slanině, nakrájené na kostičky orestujeme i do zlata nakrájenou cibuli. Přidáme nastrouhané stroužky česneku. Rozdrobíme kostku zeleninového bujonu a…
Nejdříve si připravíme náplň. Na lžíci másla uděláme řídká osolená a opepřená vejce. Do odstavených vmícháme mraženou zeleninu. Plát masa dobře naklepeme, osolíme a…
1/Nakrajime si cibuli na kosticky, cesnek na platky a v hlubokem hrnci zpenime vse na oleji a promichame tak, aby se cesnek neprichytil. 2/Mezitim si ocistime a…
Na nahřátém oleji rozpustíme máslo a zesklovatíme cibuli. Přidáme koření a rozmraženou sekanou, kterou rozšťoucháváme vařečkou. Rozdrobíme bujon. Když je směs osmažená a…
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, lehce vetřeme po trošce hořčici. Maso necháme zatáhnout (zasmahnout) z obou stran na suché rozpálené pánvi. Zatažené dáme…
Omyté kuře naporcujeme, osolíme opepříme a okořeníme country směsí. Na pánvi rozehřejeme olej a kuře na něm z obou stran prudce opečeme. Osmažené kuře nandáme na pekáč…
Na rozpáleném oleji restujeme pokrájenou cibulku, proužky anglické slaniny a kolečka pokrájené klobásky.Při restování přidáme feferonkový krém, zamícháme a vše pak…
Z kotlety nařežeme plát, který rozklepeme, posolíme, opepříme, potřeme worcesterem z obou stran. Nádobu do mikrovlnné trouby podlouhlého tvaru vytřeme olejem,…
Z koster (masa), cibule a celého pepře připravíme vývar (v papiňáku cca 25 minut). Po uvaření vyjmeme maso, případně obereme od kosti, vývar slijeme přes sítko. Na…
Do hlubokého hrnce nalejete hodně oleje. Dejte smažit cibuli a pórek. Když cibule zesklovatí a začne být narůžovělá,přidejte dýni a 3 minuty za stálého míchání smažte na…
Pórek s paprikami pokrájíme na dlouhé nudličky. Česnek oloupeme a pokrájíme na tenké plátky. Chřest oloupeme, zbavíme zdřevnatělých konců a pak podélně rozkrojíme. Na…
Maso osolíme, opepříme a pokapeme sojovou omáčkou a necháme odležet. Cibuli si nakrájíme na jemno, žampiony na plátky, mrkev na hranolky, celer na kostičky. Na hlubokou…
Troubu předehřejeme na 200 °C. Mrkev nakrájíme na 1 cm silné plátky a smícháme s olejem, solí a pepřem. Plech vložíme pečícím papírem, rozložíme na něj mrkev a dáme na…
Večer připravíme maso. Naklepeme hladkou stranou paličky přes igelit. Vložíme jej do marinády z olivového oleje, pepře, práškového bujónu, sherry, trochu soli a dáme…
Máte málo času, ale chuť na něco poctivého? Fofr zelňačka je ideální řešení! Kombinace kysaného zelí, brambor a jednoduchých ingrediencí vytvoří polévku, která zahřeje a…