Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Celer - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Sulc

Sulc

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Sulc není na první pohled příliš vzhledné jídlo. V některých rodinách ale patří ke stálicím na stole po celý rok. Je levný, má benefity pro klouby a dá se dochutit ke…

Chlebajez

285 min

Pečená bažantí stehýnka na divoko

Pečená bažantí stehýnka na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Bažantí stehýnka pečlivě odblaníme a zbavíme nežádoucích kousků popř. tuku a zbytků opeření.Omyjeme, naskládáme do mísy, osolíme, zalijeme olivovým olejem a necháme…

Roxana

60 min

Vaječný salát s řapíkatým celerem Videorecept

Vaječný salát s řapíkatým celerem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

S výborným a zdravým salátem z vajec a řapíkatého celeru vykouzlíte skvělou snídani či lehkou večeři. Stačí pár plátků dokřupava opečených toustů a můžete hodovat.…

magdalenka

20 min

Celerové lívance Videorecept

Celerové lívance

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Lívance nemusí být jen sladkou záležitostí. Slyšeli jste někdy o celerových lívancích? Jemné zeleninové placičky jsou jednoduché a vyjdou na pár korun. Aromatická vůně…

Marta

30 min

Kuřecí maso v celerové omáčce

Kuřecí maso v celerové omáčce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Omyté a osušené maso osolíme, opepříme a poprášíme grilovacím kořením.Rozehřejeme olej s kouskem másla a maso opečeme z obou stran do zlatova. Malinko podlijeme a dusíme…

mika59

55 min

Jehněčí na kořenové zelenině

Jehněčí na kořenové zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Časově náročnější příprava masa, která se bude hodit ke slavnostnějšímu, třeba velikonočnímu, obědu, vás odmění dokonalou chutí a vůní jehněčí pečeně. Koření, víno a…

mika59

210 min

Vánoční fazolová polévka

Vánoční fazolová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Dáme do hrnca vodu, 1 malú lyžičku soli a nálev z oboch konzerva 3-4 bobkové listy. Zeleninu, zemiaky a kapustu očistíme, pokrájame na kúsky a dáme do vody. Pridáme…

yossi

45 min

Pomazánka z mrkve a celeru

Pomazánka z mrkve a celeru

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Nastrouháme mrkev, celer a tvrdý sýr najemno a spojíme tatarkou. Pokud chceme použít na jednohubky, je možné přidat stroužek česneku - ale pozor, aby nepřehlušil původní…

Kančí kýta s brusinkovou omáčkou

Kančí kýta s brusinkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Den předem očistíme a odblaníme kančí kýtu. Osolíme, obalíme v koření na zvěřinu. Zabalíme do potravinářské fólie a necháme do druhého dne v lednici.Nachystáme pekáč s…

nofrona

130 min

Fazolovo-pohanková polévka

Fazolovo-pohanková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Máte rádi luštěninové polévky? Pokud ano, tak jistě vyzkoušíte uvařit podle tohoto receptu ještě s přidáním pohanky a zeleniny. Polévka je nejen zdravá, ale i báječně…

mysulka

60 min

Salát z Poruby

Salát z Poruby

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Vydatný vrstvený salát z ostravské Poruby je složený ze sytých surovin a jeho barevné vrstvy vyniknou v průhledné míse. Podávat ho můžete stejně jako bramborový salát –…

Dornysek

20 min

Pikantní čočková polévka se zeleninou

Pikantní čočková polévka se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Plný talíř horké a výživné polévky přijme rád každý strávník. Přesně takovou polévku připravíme s tímto receptem. Základ tvoří tři druhy čočky, které doplňuje zelenina,…

maris

120 min

Bramborový salát III

Bramborový salát III

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Tradiční bramborový salát s poctivou kořenovou zeleninou, vajíčky a jemnou zálivkou se hodí nejen na vánoční stůl. Tento recept nabízí klasickou českou kombinaci, která…

Denisa

85 min

Adamova hrachová polévka

Adamova hrachová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Přes noc namočený hrách uvaříme v zeleninovém bujónu. Na struhadle nastrouháme na jemno kořenovou zeleninu, kterou osmahneme na másle, mírně osolíme. Přidáme k hrachu a…

Silný slepičí vývar

Silný slepičí vývar

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Slepici opláchneme a rozporcujeme ji na jednotlivé díly (křídla, stehna, prsa, krk). Zeleninu též očistíme a opláchneme.Do hrnce se studenou vodou vložíme skelet slepice…

Pista22

240 min

1 16 17 18 19 20 115