Patizon s česnekovými bramborami
Recept ještě nebyl hodnocenSmažené řízky z patizonu s česnekovými bramborami s koriandrem se budou skvěle k víkendovému obědu. Patizon je krásně šťavnatý a křupavý a netradičně ochucené vařené…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Smažené řízky z patizonu s česnekovými bramborami s koriandrem se budou skvěle k víkendovému obědu. Patizon je krásně šťavnatý a křupavý a netradičně ochucené vařené…
Králičí maso má jemnou chuť a není tučné. Když k němu přidáme čočku a houby, vznikne syté a lahodné jídlo. Skvělou chuť podpoří i červené víno, česnek a slanina.…
Restovaná kuřecí prsa na kopru se sójovou omáčku vás překvapí netradiční kombinací chutí. Jako příloha je zvolena pečená zelenina, která zaručí skvělý požitek jak pro…
Podzimní dýňová polévka, která je ozvláštněna červenými fazolemi, vás překvapí jednoduchou a rychlou přípravou. Polévku můžete dochutit do sladko-kysela, nebo přidat…
Podzimní dýňová polévka s bramborami a těstovinami vás v chladnějších dnech příjemně zahřeje a zasytí. Příprava je velmi jednoduchá a polévka velmi chutná i dětem.…
Těstovinové mušle jsou ideální k plnění nejrůznějšími náplněmi. Tentokrát použijeme lahodnou náplň z brokolice, slaniny a ricotty a na závěr je zapečeme v troubě. Jídlo…
Pečená řepa je opravdová lahůdka. Pečení jí dodá kouřovou vůni a zesílí její chuť. Tu ještě doplníme balzamikovým octem a čerstvými bylinkami. K řepě podáváme jemná…
Drobné slané koláčky s výbornou zeleninovou náplní zaujmou na oslavách, nebo je můžeme podávat jako pohoštění pro návštěvu. Díky pečenému česneku a řepě chutná náplň…
Václavky patří mezi oblíbené houby. Jednoduše je můžeme zpracovat do chutného pokrmu s tarhoňou. Kulatozrnnou těstovinu tak doplní podušené houby, koření, slanina a…
Pečené kuřátko s křupavou kůrčičkou, to je panečku jedna z klasik, kterou má každý rád. Pečené kuře však můžeme i doplnit sezónními surovinami, jako jsou jablka, hruška…
Kung-pao s květákem a hlívou je vegetariánská variace na tradiční asijský pokrm. Příprava je velmi snadná a rychlá a pokrm je velmi zdravý. Věřte, že i na pokrmu bez…
Bramborový salát, neodmyslitelná součást české kuchyně, je lahodný pokrm, který se často připravuje při slavnostních příležitostech, zejména během Vánoc. Každá rodina má…
Bramborák nemusí být jen z brambor. Zkuste jej na podzim vylepšit podílem dýně, cukety a porcí sušených, předem namočených hub. Usmažte je na sádle. A pak si rychle…
Ochutnejte toto jednoduché a rychlé zeleninové jídlo, které můžete podávat jako samostatný pokrm nebo přílohu k masu. Vše připravíte během chvilky na pánvi. Lilek a…
Způsobů jak upotřebit v kuchyni cuketu existuje mnoho. Pečená cuketa, plněná směsí z mozzarelly, šunky a taveného sýru je snadným a velice chutným obědem. Skvěle ji…
Listové košíčky se zeleninou jsou skvělou volbou pro lehký a chutný předkrm nebo pohoštění. Křehké listové těsto v kombinaci s jemnou zeleninovou náplní tvoří dokonalý…
Růžičková kapusta má svoji sezónu v zimních dnech, kdy ji můžeme zakomponovat do různých pokrmů. Nepotřebuje dlouhou tepelnou úpravu a stačí jí málo surovin k dochucení.…
Filet z pstruha na fenyklu a pórku je delikátní jídlo, které kombinuje jemnost rybího masa s aromatickými tóny fenyklu a sladkostí pórku. Tato lehká a zdravá varianta…
Hledáte inspiraci na rychlý oběd? Pak je tento recept pro vás jako stvořený. Restované vepřové nudličky z kýty, na žampionech a okurkách, zvládnete připravit během…
Vynikající recept na kuřecí karbanátky s cottage sýrem a ovesnými vločkami vás překvapí svou šťavnatostí a vyváženou chutí. Místo klasické přílohy zvolte pečenou dýni…
Vepřové srdce na slanině, má díky rajčatové omáčce a čerstvé paprice ještě výraznější chuť. Ať už pokrm podáváte s bramborem nebo třeba s krupicovými noky, vždy si…
Salát z kapustiček je svěží a chutná varianta plná živin, která překvapí jemným nádechem hořkosti a křupavostí. Kapustičky v kombinaci s jemným dresinkem a čerstvými…
Růžičková kapusta dělí strávníky na dva tábory. Pokud patříte k těm, kteří ji mají rádi, vyzkoušejte tento snadný a chutný recept. Uvařené špagety doplníme na česneku…
Bramboračka neodmyslitelně patří k tradičním českým polévkám. Její součástí je, kromě brambor, kořenová zelenina, houby a koření. V této navíc netradičně najdeme i…