Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chilli paprika čerstvá - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Mexické fazole s krůtím masem

Mexické fazole s krůtím masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Ve velké hluboké pánvi na oleji osmažíme cibuli, až zesklovatí, přidáme papriku, rajčata a česnek nakrájený na plátky. Přidáme asi polévkovou lžíci mleté papriky, pár…

Pajaaa23

40 min

Maso dvou barev - čínská kuchyně

Maso dvou barev - čínská kuchyně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Játra nakrájíme na tenké plátky, smísíme se škrobem a necháme chvilku odležet. Zelí nakrájíme na nudličky a spaříme, česnek nakrájíme na plátky. Máčené Jidášovo ucho…

casino

20 min

Pomazánka z masové konzervy

Pomazánka z masové konzervy

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Krůtí konzervu rozmělníme vidličkou, cibuli a kyselou okurku nakrájíme na drobné kostičky, chilli papričku nasekáme najemno.Vše dáme do mísy, přidáme hořčici, majolku,…

Janicevlcice

15 min

Utopenci s kysaným zelím

Utopenci s kysaným zelím

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Oblíbená hospodská chuťovka k pivu získá další rozměr, pokud ji naložíte spolu s kysaným zelím. Nakládané lahůdky mají spoustu výhod. Můžete je připravit dlouho dopředu…

Dooga

30 min

Pomazánka z vařeného hovězího masa

Pomazánka z vařeného hovězího masa

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zbývá vám kousek vařeného hovězího masa? Třeba při vaření silné polévky? Zpracujte ho v chutnou a sytou pomazánku na chléb, topinky, chuťovky či tousty. Příprava zabere…

Handour

20 min

Pikantní zelňačka

Pikantní zelňačka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zelňačka je hustá a vydatná polévka, která vás dokonale zasytí, je plná chutí a lehce pikantní díky maďarské klobáse. Můžete ji připravit s předstihem, pak bude chutnat…

krkovicka.x

50 min

Pikantní bůček sous - vide

Pikantní bůček sous - vide

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Příprava sous - vide není tak složitá, jak se zdá. Pokud máte rádi šťavnaté maso plné chuti, zkuste touto metodou třeba vepřový bůček. Měkké maso, opečené na barvu s…

zuzi777a

1000 min

Medová vepřová žebírka

Medová vepřová žebírka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pečená vepřová žebírka, naložená v pikantní marinádě, jsou výtečnou pochoutkou, která potěší nejen správné chlapy. Nejlépe chutná s čerstvým chlebem. Pikantní marinádu…

Veruncicka

90 min

Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Mezi méně často využívané druhy masa v kuchyni patří jehněčí. Dobře připravené jehněčí je krásně měkké, jemné a má specifickou chuť. Nejčastěji se připravuje na…

poslirecept

140 min

Sedlácké vepřové maso

Sedlácké vepřové maso

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Máte doma kousek plece nebo kýty a přemýšlíte, jaký oběd připravit, aby byl vydatný, ale zároveň jednoduchý na přípravu? Vyzkoušejte naše sedlácké vepřové s lečem a…

Italská krémová cuketová polévka

Italská krémová cuketová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Jemná krémová polévka z cukety s česnekem a bylinkami potěší milovníky lehké a chutné kuchyně. Rychlá, voňavá a ideální jako předkrm i večeře. Podávejte s čerstvými…

aadulka

30 min

Pikantní česneková polévka

Pikantní česneková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pikantní česnečka zahřeje, dodá energii po probdělé noci, ale pomůže i při nachlazení a chřipce. Připravte si podle tohoto receptu pikantní česnečku s chilli papričkou…

Deihero

20 min

Kuřecí kung pao

Kuřecí kung pao

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Maso nakrájíme na kostky cca 1,5 cm silné.V litrové míse připravíme marinádu na maso. Smícháme půl lžíce tmavé sojové omáčky, 1 lžíce světlé sojové omáčky, 2 lžíce vína,…

Brusinková grilovací omáčka

Brusinková grilovací omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Brusinky namočíme nejméně na hodinu do vína. Na oleji orestujeme cibuli, přidáme na čtvrtky nakrájená, oloupaná jablka a společně na prudším ohni smažíme za častého…

Zapékaná zelenina

Zapékaná zelenina

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Veškerou zeleninu si očistíme. Uvaříme si do měkka květák s kořením ve vodě – množství i druhy dle sebe. Květák vyndáme, vývar si uchováme pro další využití. Květák…

1 8 9 10 11 12 54

Naposledy jste si prohlédli