Karbanátky z patizonu
Recept ještě nebyl hodnocenCibuli nakrájíme najemno, přidáme na kostičky nakrájenou slaninu, prolisovaný česnek, natrouhaný gothaj, nahrubo nastrouhaný patizon, vejce, mouku, sůl, pepř, majoránku.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Cibuli nakrájíme najemno, přidáme na kostičky nakrájenou slaninu, prolisovaný česnek, natrouhaný gothaj, nahrubo nastrouhaný patizon, vejce, mouku, sůl, pepř, majoránku.…
Skelety a drůbky (krky, žaludky...) uvaříme v osolené vodě s kořenovou zeleninou, kořením a oloupanou cibulí, zbavené jen vrchní slupky. Během vaření sbíráme pěnu.…
Na oleji se sádlem osmahneme pokrájenou cibuli, vložíme na větší kostky pokrájené maso, osmahneme, osolíme, opepříme. Přidáme houby, papriku, kmín a nadrobno pokrájený…
Očištěné maso nakrájíme na kousky velikosti soust, osolíme a opepříme. Do rozehřáté hluboké pánve dáme sádlo a maso zprudka opečeme ze všech stran.Přidáme nadrobno…
Zdravá příloha nebo bezmasý pokrm? Jemně kořeněný bulgur se spoustou zeleniny může být obojím. Záleží jen na vás, zda ho přidáte na talíř k masu, nebo budete podávat…
Kouzlo vietnamské kuchyně stkví v dokonalém vychucení a rafinované kombinaci komponentů. Sytá polévka plná lahodné čerstvé zeleniny, masa a mnoho hodin taženého vývaru…
Kouzlo vietnamské kuchyně stkví v dokonalém vychucení a rafinované kombinaci komponentů. Sytá polévka plná lahodné čerstvé zeleniny, masa a mnoho hodin taženého vývaru…
Cibuli nakrájíme nadrobno a promícháme s olejem a propláchnutou rýži. Přidáme koření, sůl, nakrájenou papriku a vodu. Vložíme do vyhřáté trouby.Maso smícháme s jemně…
Cibuli nakrájíme nadrobno a promícháme s olejem a propláchnutou rýži. Přidáme koření, sůl, nakrájenou papriku a vodu. Vložíme do vyhřáté trouby.Maso smícháme s jemně…
Do většího hrnce dáme rozpustit 2 lžíce másla a přidáme na jemno nakrájenou cibuli. Necháme ji zesklovatět. Mrkev očistíme a nakrájíme na tenká kolečka a přidáme do…
Pečené copánky z bůčku marinovaného v zajímavé marinádě z medu, sójové omáčky, balsamica a koření zaujmou jak chutí, tak pěkným vzhledem. Podávat je můžeme jako hlavní…
Nenechejte se odradit nezvyklou kombinací brokolice a mléka. Po uvaření vytvoří tato dvojice krémovou omáčku, která se strukturou maličko podobá pestu. A těstoviny jako…
Vepřový guláš patří mezi oblíbená česká jídla, která se vaří nejen v hospodách, ale i doma. Když čekáte větší společnost, recept na dobrý guláš z vepřového masa se vám…
Vylepšená roštěná je o něco pikantnější a kyselejší. Přidáme k ní zeleninovou směs, točený salám a vejce. Podáváme s rýží, houskovým knedlíkem, bramborem, či těstovinami…
Rybičky v tomatě utřeme s majonézou.Přidáme nahrubo nastrouhaný sýr, na kostičky nakrájenou okurku, drobně nakrájenou papriku a cibuli, sůl a pepř.Nakonec vše dobře…
Ratatouille je tradiční francouzský zeleninový pokrm, jehož základ tvoří rajčata, papriky, cuketa, lilek a cibule. Směs dochutíme solí, pepřem a bazalkou. Pokrm…
Kuřecí kousky s jablky a kari kořením provoní svou orientální vůní kuchyni a budou do půl hodiny na stole. Podávat je můžete například s rýží, těstovinami nebo…
Lehce pikantní žampionový gulášek vás svou chutí překvapí natolik, že vám v něm maso jistě chybět nebude. Uvařte si jej s knedlíkem či těstovinami. Milovníci hub si…
Zvěřina je oblíbená díky své výrazné chuti i vůni. Jemná a šťavnatá bažantí prsa připravíme velmi snadno a můžeme je podávat s lahodnou hříbkovou smetanovou omáčkou a…
Toto rychlé a lahodné jídlo si zamilujete pro jeho jemnou chuť a jednoduchou přípravu. Kombinace šťavnatého kuřecího masa, smetanové omáčky a oblíbených těstovin vytváří…
Máte chuť na slaný koláč podobný pizze a máte doma listové těsto? Máte z poloviny vyhráno. Těsto rozbalte na plech, uvařte chutnou omáčku, kterou těsto potřete. Pak…
Tento recept je dalším důkazem, že z čočky můžeme s minimem času připravit vynikající sváteční pokrm. Čočka beluga má výhodu v tom, že se nerozváří. Krásně se tedy…
Tento recept je dalším důkazem, že z čočky můžeme s minimem času připravit vynikající sváteční pokrm. Čočka beluga má výhodu v tom, že se nerozváří. Krásně se tedy…
Karbanátky patří mezi klasiku a rychle připravený pokrm. K mletému masu kromě jiného můžeme přidat třeba kapustu. Tu předem povaříme a nasekáme. Spolu s nastrouhaným…