Krevety po thajsku z dostupných surovin
Recept ještě nebyl hodnocenKrevety získávají stále větší oblibu díky jemné chuti a rychlé a snadné přípravě. Vyzkoušejte tyto krevety marinované ve svěží marinádě, krátce restované spolu se…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Krevety získávají stále větší oblibu díky jemné chuti a rychlé a snadné přípravě. Vyzkoušejte tyto krevety marinované ve svěží marinádě, krátce restované spolu se…
Běžným způsobem uvaříme rýži a necháme ji vychladnout.Papriky omyjeme, odstraníme semeník a nakrájíme na kostičky. Drobně nakrájíme cibulkou a petrželku. a fazolemi bez…
Krémovou zeleninovou polévku s červenou čočkou, která se nemusí zdlouhavě namáčet, najdete v našem receptu. Příprava díky tomu netrvá dlouho. Výsledná polévka je chutná…
Zapečený lilek s vejcem je jednoduchý a dobrý. Tato kombinace se skvěle hodí jako lehká večeře, nebo zajímavý předkrm. Díky pečení se chutě krásně propojí a vytvoří…
Zbyly vám uvařené brambory? Máme pro vás tip na rychlý a osvěžující salát s cottage sýrem. Najdete v něm i vařená vajíčka, díky nimž vás salát nejen osvěží, ale také…
Hranolky nemusí být nutně jen bramborové, které všichni tak dobře známe. Kapří hranolky obalené v bylinkovém těstíčku a usmažené dozlatova, podávané se zeleninovým…
Hranolky nemusí být nutně jen bramborové, které všichni tak dobře známe. Kapří hranolky obalené v bylinkovém těstíčku a usmažené dozlatova, podávané se zeleninovým…
Tatarák je oblíbenou součástí pohoštění a zpravidla jej připravujeme z hovězího masa. Vyzkoušet však můžeme i jeho alternativy, třeba z pečeného celeru. K nastrouhanému…
Výtečný nedělní oběd zvládnete s pomocí pomalého hrnce připravit téměř bez práce. Vepřové plátky na zelenině a žampionech, zůstanou díky přípravě při nižší teplotě…
Tyto jednohubky jsou ideální volbou pro každou příležitost, od rychlého občerstvení po posezení s přáteli. Chlebová sousta zeleninových jednohubek s křupavou slaninou…
Salát plný zeleniny a chutí, který můžeme mít jako lehkou večeři nebo jej podávat jako přílohu k masu. Základem je květák, ke kterému přidáme pikantní ředkvičky, jarní…
Jednoduchá, ale velmi bohatá polévka plná zeleniny a žampionů vás skvěle zasytí a prohřeje. U této polévky rozhodně doporučujeme použít kvalitní kuřecí vývar, na chuti…
Bohatá zeleninová polévka s čočkou a uzeným masem bez problému zasytí stejně dobře jako hlavní chod. Restovaná kořenová zelenina tvoří poctivý základ, uzené maso…
Rádi kupujete chutné smažené závitky v asijském bistru? A co je zkusit připravit doma? Podle tohoto velmi podrobného receptu se vám zcela jistě povedou. Budou skvělé -…
Omáčka z pečeného lilku je lahodná a krémová varianta pro milovníky těstovin, kteří hledají něco nového a plného chutí. Pečený lilek dodává omáčce bohatou, kouřovou chuť…
Červenou řepu očistím, uvařím v osolené vodě s kmínem zhruba 90 minut. Vařenou řípu nechám vystydnout, oloupu a pokrájím na tenké hranolky. Rozehřeju přepuštěné máslo,…
Na pánev dáme trochu oleje ze sušených rajčat, rozehřejeme, přidáme na kousky nakrájená rajčata a nasekanou jarní cibulku, krátce orestujeme, přimícháme pesto, vložíme…
Připravte výbornou polévku plnou zeleniny. V teplých dnech se může klidně stát i náhradou lehkého oběda. Stačí přidat kousek křupavého pečiva. Květák, fazolky, cibulka i…
Že v jednoduchostí je krása potvrzují tyto kanapky, které zvládnete opravdu bleskově připravit i jako pohoštění pro návštěvu která se nahlásila na poslední chvíli.…
Z jednoduchého jogurtového těsta připravíme slané muffiny, vhodné jako slané pohoštění, odpolední svačinku nebo občerstvení na výlet. Naplněné oblíbeným sýrem a šunkou…
Na másle opečeme plátky chleba na topinky, zabalíme do alobalu, aby zůstaly teplé.Cibuli nakrájíme na drobno, salám nastrouháme na hrubo.Na másle zpěníme cibulku,…
Pečené kuřecí stehna: Kuřecí stehna omyjeme a důkladně vetřeme z každé strany směs, kterou jsme si připravili ze 4 stroužků česneku, 2 lžiček soli, 1 lžičky grilovacího…
Hermelín nakrájíme na tenké plátky. Tuňáka scedíme a smícháme s drobně nakrájenou jarní cibulkou, pepřem a chilli.Krajíčky veky potřeme tenkou vrstvou másla a poklademe…