Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách
Recept ještě nebyl hodnocenHlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách je lahodná kombinace tradičních chutí a moderní lehkosti. Šťavnatá vepřová plec pečená s jablky získává jemně sladkou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách je lahodná kombinace tradičních chutí a moderní lehkosti. Šťavnatá vepřová plec pečená s jablky získává jemně sladkou…
K podzimu patří krémová dýňová polévka, která v nepříjemném počasí pěkně zahřeje. Jemnou chuť dýně zvýrazní muškátový oříšek a čerstvý zázvor. K ozdobení použijeme…
Restovaná kuřecí prsa na kopru se sójovou omáčku vás překvapí netradiční kombinací chutí. Jako příloha je zvolena pečená zelenina, která zaručí skvělý požitek jak pro…
Připravte efektní přílohu k minutkovému masu, nebo geniální předkrm či lehkou večeři. Budete potřebovat mladé malé cukety, cherry rajčátka, bylinky a dobrý tvrdý sýr. A…
Způsobů jak upotřebit v kuchyni cuketu existuje mnoho. Pečená cuketa, plněná směsí z mozzarelly, šunky a taveného sýru je snadným a velice chutným obědem. Skvěle ji…
Listové košíčky se zeleninou jsou skvělou volbou pro lehký a chutný předkrm nebo pohoštění. Křehké listové těsto v kombinaci s jemnou zeleninovou náplní tvoří dokonalý…
Z kynutého těsta můžeme připravit drobné slané trojúhelníčky, které jsou skvělé jako pohoštění. Těsto má díky česneku a cuketě zajímavou chuť. Trojúhelníčky ozdobíme…
Barevnou zeleninovou směs připravíme během chvilky, navíc velmi snadno. Zeleninu spojíme jednoduchou omáčkou ze zakysané smetany a sójové omáčky a pro pikantní chuť…
Netradiční těstoviny z kaštanové mouky ve tvaru oušek podáváme s chuťově zajímavou směsí jedlých kaštanů, pórku, cukety a salátových listů. Lahodné italské jídlo…
Pikantní směs skládající se z vepřových nudliček, paprik a zeleniny, je ideální volbou jako oběd či večeře. Příprava není nijak složitá a pokrm krásně zasytí. Směs…
Velmi jednoduchý oběd připravíme z kuřecích stehen. Předem je marinujeme v bylinkové marinádě s citronovou šťávou. Poté je stačí upéct v troubě a přidat k nim trochu…
Hrnec horké polévky přijde v chladných zimních dnech vždycky vhod. Zeleninová polévka s bílými fazolemi, je plná vlákniny, spolehlivě zahřeje a příjemně zasytí. Pusťte…
Křehké těsto se skvěle hodí i na slané koláče - quiche. Tyto původem francouzské koláče lze připravit v mnoha variantách, nejčastěji s cibulí, slaninou, smetanou a sýrem…
Připravte si chutný a zdravý pokrm z bulguru s hlívou ústřičnou a zeleninou. Tato kombinace celozrnné obiloviny a čerstvé zeleniny nabízí vyvážený zdroj vlákniny,…
Recept na lahodnou cuketovou polévku s hráškem využijete nejvíce v období velké letní cuketové úrody. Příprava není nijak složitá a zdlouhavá, výtečnou polévku bude mít…
Recept na cuketovou nádivku přijde vhod uprostřed velké letní cuketové sklizně, kdy už nevíme co z této zeleniny připravit. Nádivku s uzeným masem a strouhaným sýrem…
Cuketové rolky plněné šťavnatým kuřecím masem a bylinkami jsou skvělou volbou pro rychlou večeři nebo stylové pohoštění. Snadná příprava a lahodná kombinace chutí z nich…
Plněná panenka pečená v troubě, je skvostný pokrm, který spojuje šťavnatost kvalitního masa s čerstvou chutí nakládané i sezónní zeleniny. Pečením získává zlatavou,…
Naložená cuketa je skvělým způsobem, jak uchovat letní úrodu této oblíbené zeleniny. Díky nálevu si zachová svěží chuť i vůni. Je vhodnou přílohou k masovým pokrmům,…
Jehněčí maso je velmi kvalitní maso, jemné na chuti a zároveň je skvělým zdrojem železa a zinku. Připravte z kousků plecka lahodný guláš, do kterého dáte také…
Cuketová nádivka s vejci, sýrem a medvědím česnekem přinese jaro do vaší kuchyně. Přípravíte ji snadno a rychle v jednom pekáčku, s minimem špinavého nádobí. Nádivka je…
Čas od času není od věci odlehčit jídelníček a dopřát si pokrm bez masa. Červená čočka s kuskusem a zeleninou je bohatá na vlákninu a tak vás příjemně zasytí. Podávat ji…
Palačinky jsou oblíbeným pokrmem jak ve sladké, tak i slané verzi. Připravte si s námi zapečené palačinky plněné zeleninovou směsí s kousky masa. V zapékací míse je…
Bulharská kuřecí srdíčka jsou specialitou balkánské kuchyně. Restovaná s cibulí, zeleninou a voňavým kořením, doplněná rajčatovou omáčkou nebo často červeným vínem,…