Bramborový koláč s vanilkovým krémem
Recept ještě nebyl hodnocenBramborový koláč s vanilkovým krémem je netradiční dezert, který překvapí svou jemností a lahodnou chutí. Brambory v těstě dodají koláči vláčnost a nadýchanost, zatímco…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Bramborový koláč s vanilkovým krémem je netradiční dezert, který překvapí svou jemností a lahodnou chutí. Brambory v těstě dodají koláči vláčnost a nadýchanost, zatímco…
Máte plech na muffiny a dlouho zahálí? Vyzkoušejte čokoládové muffiny, které jsou ozdobené krémem z domácího pribináčku. Připravíte ho snadno vyšleháním všech surovin.…
Podzimní müsli tyčinky jsou lahodnou kombinací ovesných vloček, křupavých oříšků a sušeného ovoce, doplněnou jemnou sladkostí medu nebo javorového sirupu. S každým…
Je tradováno, že polévka je základ dne. Můžeme ji uvařit prakticky z jakékoliv suroviny, co máme ve spíži. Na tuto polévku bude potřeba cibule, vývar a víno. Snadnou…
Krůtí křídla mají na sobě pěknou porci masa. Byla by škoda je používat jen na polévku, když mohou směle obstarat porci bílkovin v kompletním obědovém menu. Vyzkoušejte…
Pro nadcházející teplejší dny se jako moučník hodí litý citronový koláč, který má zajímavě svěží chuť. Příjemně vonící litý koláč zpestří tak posezení u kávy s vaší…
Mini pizzy skvěle poslouží jako drobné občerstvení pro návštěvu nebo jako svačina do práce. Drobné pizzy, obložené zajímavou kombinací pečené hrušky a sýru s modrou…
Plody rakytníku obsahují spoustu vitamínu C a mají výraznou sladkokyselou chuť. Ta skvěle vynikne v tomto pikantním džemu, kde se snoubí chutě rakytníku, pomeranče a…
Tento dezert je opravdu lahodný, jeho příprava je přitom snadná a rychlá. Lehké nadýchané ořechové řezy podáváme s plátkem hrušky v karamelu, kopečkem zakysané smetany a…
Tento sladký dezert připravíme na grilu. Lahodné sladké ovoce obalíme v kokosovém mléce, skořicovém cukru a grilujeme tak, aby cukr zkaramelizoval. Dezert ještě ozdobíme…
Rebarbora a pudink spolu skvěle ladí. Jemný pudink příjemně vyvažuje svěží kyselost rebarbory. Dezert, bohatě posypaný křupavými mandlovými lupínky, vás tak zaujme svojí…
Recept na crumble s rebarborou je lákavou variantou nedělního moučníku. Není složitý na přípravu, přitom výsledek je velmi lahodný. Přidejte k němu vanilkovou zmrzlinu…
Větrníky s křupavou krustou z drobenky, která je připravená z másla, hnědého cukru, mletých mandlí a mouky, jsou původem z Francie a získávají na popularitě. Na…
Bohatě nazdobené dortíky, tak akorát do dětské ručky připravíte podle našeho inspirativního receptu. Kyprý a šťavnatý korpus dozdobíte jemným smetanovo-vanilkovým krémem…
Symbolem českých Velikonoc je oblíbený beránek, na kterého má každá z hospodyněk svůj vlastní a ověřený recept. Celiaci zajisté ocení beránka připraveného z bezlepkové…
Urodilo se vám na zahradě víc cuket a paprik? Proměňte je ve výbornou domácí zeleninovou hořčici! Má jemnější, ale zajímavou chuť a skvěle poslouží všude tam, kde běžně…
Mazanec patří k tradičním symbolům Velikonoc. Vláčné kynuté těsto vytvarujeme do bochánku, který před pečením nastřihneme do kříže a posypeme mandlemi. Na snídani pak…
Mazanec patří k tradičním symbolům Velikonoc. Vláčné kynuté těsto vytvarujeme do bochánku, který před pečením nastřihneme do kříže a posypeme mandlemi. Na snídani pak…
Palačinky asi občas připravujeme všichni. Znáte ale trik, jak pomocí PET lahve vytvořit mřížkové palačinky? Můžete je podávat se zkaramelizovaným ovocem a šlehačkou jako…
Velikonoční věnec je, vedle beránka a mazance, tradičním symbolem jarních svátků. Jemné, ale kořeněné kynuté těsto tvarujeme a splétáme do věnce. Ten před a po upečení…
Velikonoční věnec je, vedle beránka a mazance, tradičním symbolem jarních svátků. Jemné, ale kořeněné kynuté těsto tvarujeme a splétáme do věnce. Ten před a po upečení…
Voňavé bezlepkové brownies z mandlové mouky potěší nejen ty, kteří musí dodržovat bezlepkovou dietu. Díky kokosovému oleji krásně voní kokosem a přebírají i jeho chuť.…
Bílý chřest se vyznačuje svojí jemnou a lehce nasládlou chutí. Využijete jej ať už do polévky nebo jako snadný předkrm, kdy jej stačí jen uvařit ve vodě a podávat…
Lahodná a nadýchaná bublanina je složená ze dvou vrstev - z těsta a tvarohové náplně. Je svěží a díky ostružinám na řezu vznikne krásná mozaika. Použít můžete i jiné…