Japonský cheesecake
Recept ještě nebyl hodnocenPostup: Do misky dáme krémový sýr, máslo, cukr 1 a smetanu 1, budeme zahřívat do té doby, až bude cukr rozpuštěný a všechno bude zkombinované do hladké pasty. Vyšleháme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Postup: Do misky dáme krémový sýr, máslo, cukr 1 a smetanu 1, budeme zahřívat do té doby, až bude cukr rozpuštěný a všechno bude zkombinované do hladké pasty. Vyšleháme…
Z jahod můžeme připravit mnoho lahodných moučníků, tento patří mezi ty, které určitě stojí za vyzkoušení. Nadýchané piškotové těsto zalijeme pudinkem, na který…
Postup: Do misky dáme krémový sýr, máslo, cukr 1 a smetanu 1, budeme zahřívat do té doby, až bude cukr rozpuštěný a všechno bude zkombinované do hladké pasty. Vyšleháme…
Z jahod můžeme připravit mnoho lahodných moučníků, tento patří mezi ty, které určitě stojí za vyzkoušení. Nadýchané piškotové těsto zalijeme pudinkem, na který…
Tvarohový koláč s jablky, příjemně vonící po skořici, je podzimní moučník, který potěší každého milovníka domácího pečení. Nadýchané těsto, jemná tvarohová vrstva a…
Z přebytků cuket můžete v létě připravovat nejen zdravá a chutná jídla, ale i jemné a vláčné moučníky. Cuketa je chuťově neutrální, takže ji po upečení v těstě vůbec…
Z mléka, vanilkového pudinku a cukru uvaříme klasický pudink. Necháme jen trochu vychladnout, dáme do mixéru, přidáme tvaroh a společně rozmixujeme.Do připravených…
Žloutky s cukrem metlou ušleháme v páře na hustou pěnu.Pomalu přiléváme smetanu a stále šleháme, přidáme pudink a vaříme dohusta.Nakonec vmícháme rum. Vlijeme do pohárů.…
Cuketový koláč s vůní perníku je úžasně vláčný díky nastrouhané cuketě a šťavnatým švestkám. Máslová drobenka dodá křupavost a lahodnou chuť. S přicházejícím podzimem…
Smícháme mokré ingredience, přidáváme suché potraviny a nakonec vmícháme náplň. Vznikne poměrně tekuté těsto.Rozdělíme do košíčků. Dávám 3/4 košíčku, udělá se pěkná…
Spojení sladkokyselých švestek a nadýchané kokosové vrstvy dává vzniknout neodolatelnému koláči, který potěší na pohled i chutí. Vyzkoušejte netradiční variaci na…
Šťavnaté řezy z cukety pokladené šťavnatými švestkami přinášejí dokonalou harmonii vláčnosti a ovocné kyselosti. Cuketa dodá těstu jemnost, švestky přidají svěží šmrnc.…
Vypeckované třešně dáme do hrnce, přilijeme část vody, přidáme rum, třtinový cukr, osladíme (dle sladkosti třešní) a přivedeme k varu.Ve zbylé vodě rozmícháme pudink,…
Domácí meruňková zmrzlina s domácím toppingem vás v horkých letních dnech skvěle osvěží. Na její přípravu ani nebudete potřebovat zmrzlinovač. Stačí vhodná nádoba a…
Domácí meruňková zmrzlina s domácím toppingem vás v horkých letních dnech skvěle osvěží. Na její přípravu ani nebudete potřebovat zmrzlinovač. Stačí vhodná nádoba a…
V míse ušleháme krupicový a vanilkový cukr s celými vejci do pěny. Vmícháme olej, pak jemně nastrouhanou cuketu, prosátou mouku, smíchanou s práškem do pečiva a špetkou…
Vyšlehám bílky do tuha. Smícháme všechny sypké suroviny. Do sypkých surovin vmícháme všechny tekutiny, včetně žloutků. Poté opatrně vmícháme vyšlehané bílky. Vylijeme na…
Tvarohová buchta s dvojí vrstvou marmelády je vláčná, nadýchaná a krásně barevná. Kombinace jemného tvarohu a sladkokyselé marmelády z ní dělá dezert, který potěší celou…
Nadýchané a ovocem plněné knedlíky přelité máslem, tak takhle přesně chutná léto. Připravte si s námi kynuté a jahodami plněné knedlíky, které na talíři kromě…
Mouku prosejeme do mísy a smícháme se sodou a mletými oříšky. Vejce vyšleháme s cukrem do husté pěny, pak přilijeme olej s rumem a vše zlehka promícháme.Sypkou směs…
Ovoce již pomalu začíná dozrávat a tak se kvapem blíží letní sezona, kdy nejoblíbenějším moučníkem jsou ovocné koláče. Koláč z podmáslí krásně voní po jahodách a díky…
Cuketu podélně nastrouháme (nejlépe škrabkou na brambory), posypeme solí a necháme odpočinout.Do kastrůlku dáme vodu, ocet, sůl, cukr a koření a vše svaříme po dobu 5…
Ovoce již pomalu začíná dozrávat a tak se kvapem blíží letní sezona, kdy nejoblíbenějším moučníkem jsou ovocné koláče. Koláč z podmáslí krásně voní po jahodách a díky…
Špek nakrájíme na malé kostičky a v hlubší pánvi rozškvaříme, přidáme nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět.Pak přidáme cukr, nové koření, bobkový list, ocet, mouku a…