Tvarohovo-jablečné postrouhané řezy (bezvaječné)
Recept ještě nebyl hodnocenSkvělé moučníky se dají připravit i bez vajec. Třeba jako tyto řezy s lehkou tvarohovo-jablečnou náplní. Výsledek je opravdu výtečný a zaručeně sklidí úspěch u vašich…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Skvělé moučníky se dají připravit i bez vajec. Třeba jako tyto řezy s lehkou tvarohovo-jablečnou náplní. Výsledek je opravdu výtečný a zaručeně sklidí úspěch u vašich…
Pudinkové moučníky patří mezi nejoblíbenější především díky snadné přípravě a lahodné chuti. Moučník je vláčný a na řezu hezky vypadá. Je ho plný plech, takže se hodí i…
Do mísy dejte vejce, tvaroh, okolo 60 g oleje a cukry. Vše pořádně promíchejte metličkou.Přidejte mouku s kypřícím práškem a solí a pořádně promíchejte vidličkou…
Meruňkové řezy jsou díky vrstvě tvarohové náplně s máslem a pudinkem vláčné a šťavnaté. Meruňkami nešetříme a nakonec, těsně před dopečením, můžeme řezy ještě posypat…
Křehký linecký koláč s lahodnou jablečnou náplní plnou rozinek a vlašských ořechů a křupavou drobenkou se bude skvěle vyjímat na vaší slavnostní tabuli. Ale i obyčejné…
Křehký linecký koláč s lahodnou jablečnou náplní plnou rozinek a vlašských ořechů a křupavou drobenkou se bude skvěle vyjímat na vaší slavnostní tabuli. Ale i obyčejné…
Velikonoce si bez mazance jen stěží představíme. Pokud hledáte recept na mazanec, který je pěkně hutný a nadýchaný jako vata, a na plechu zůstane krásně vysoký,…
Základní dortový korpus, který se obejde bez šlehání sněhu. Jeho příprava je velmi jednoduchá a zvládnou ji i začátečníci. Dle chuti můžete do těsta přidat mleté ořechy…
Koláč ze strouhaného těsta s tvarohovou náplní je překvapivě jednoduchý a rozhodně stojí za to. Po upečení mu stačí chvíle odpočinku, aby těsto získalo ideální vláčnost.…
Koláč ze strouhaného těsta s tvarohovou náplní je překvapivě jednoduchý a rozhodně stojí za to. Po upečení mu stačí chvíle odpočinku, aby těsto získalo ideální vláčnost.…
Chtěli byste si doma vychutnat kremrole jako z cukrárny? S námi je budete mít ještě lepší. Základem je domácí listové těsto, které je sice pracné, ale bohatě se vám…
Nejprve oddělíme žloutek od bílku. Žloutek vyšleháme s částí cukru, postupně k němu přidáme všechny ostatní ingredience. Nakonec vmícháme vyšlehaný bílek. Těsto vlijeme…
Nejprve připravte krém. Cukry vyšlehejte spolu s měkkým máslem, mascarpone zvlášť. Poté obě hmoty spojte, míchejte ručně a přidejte pomerančovou šťávu a dýňové pyré.…
Na makovou náplň, přivedeme mléko téměř k varu, vsypeme do něj mletý mák a za stálého míchání vaříme cca 15 min. Do zhoustlé hmoty přisypeme cukry a skořici. Jeli náplň…
Na makovou náplň, přivedeme mléko téměř k varu, vsypeme do něj mletý mák a za stálého míchání vaříme cca 15 min. Do zhoustlé hmoty přisypeme cukry a skořici. Jeli náplň…
Upéct dobré řezy na plechu není nic těžkého a s přehledem to zvládne každý začátečník. Jednoduché mramorové těsto polité cukrovou polevou s rumem. S přípravou vám mohou…
Pro milovníky sladkého a obzvlášť kakaového máme skvělý tip. Nadýchaný piškotový korpus je pokrytý vrstvou božského lahodného krému z Mascarpone, šlehačky a zakysané…
Bábovka je vděčný recept, pokud chcete pohostit nedělní návštěvu. Upečená je raz dva, provoní váš domov a přinese tu správnou, hřejivou atmosféru. Bábovka v kombinaci…
Křehký koláč, který je kombinací jemného těsta, aromatického máku a sladkých šťavnatých hrušek. Ideální pro víkendové pečení, běžný den, nebo malou oslavu. Nikdy nevyjde…
Rozpustíme nejprve máslo a necháme vychladnout. Do velké zadělávací mísy vložíme rozdrobené droždí, 1 lžíci cukru, 1 lžící mouky a 5 lžic vlahého mléka. Vidličkou…
Rolády z piškotového těsta jsou velmi jednoduché, rychle připravené a plnit je můžeme na mnoho způsobů dle naší chuti. Tvarohová náplň je díky šlehačce nadýchaná a…
Zelí je jednou z tradičních příloh naší kuchyně. Někdo radši bílé a jiný zase červené. Připravte si s námi červené zelí, které vaříme na zkaramelizované cibuli zalité…
Hovězí krk patří mezi tužší kus masa, který si žádá delší pomalé vaření. Pojivová tkáň se rozpustí a maso získá dokonalou strukturu, která se rozplývá na jazyku. My jsme…
Švestkový koláč s křupavou drobenkou vonící po skořici je osvědčená klasika, která nikdy nezklame. Kombinace máslového těsta, zralých švestek a voňavé drobenky vytváří…