Bezlepkové černé rohlíčky s krémem
Recept ještě nebyl hodnocenPokud máte ve vaší rodině bezlepkáře, pak oceníte tento recept na černé rohlíčky s krémem, vonícím po vanilce a rumu. Kakaové rohlíčky se v ústech lehce rozplynou a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pokud máte ve vaší rodině bezlepkáře, pak oceníte tento recept na černé rohlíčky s krémem, vonícím po vanilce a rumu. Kakaové rohlíčky se v ústech lehce rozplynou a…
Tyto vykrajované rohlíčky, slepované lahodným oříškovým krémem, jsou skvělou volbou na vánoční stůl nebo jako sladká pochoutka k odpolednímu čaji. Jejich křehké těsto a…
Výborného velikonočního beránka (nebo bábovku) připravíte z jednoduchého šlehačkového těsta, provoněného vanilkou. A pokud máte rádi rozinky, tento beránek je přesně pro…
Pokud máte alergii na ořechy a chcete si o adventu upéct pracny, tento recept je právě pro vás. Pracny s bílým mákem jsou vynikající a v ústech se doslova rozplynou.…
Voňavý beránek nesmí o Velikonocích na našem stole chybět. Těsto ochutíme mletými ořechy a provoníme citronem a vanilkou. Beránek je díky smetaně krásně vláčný. Podáváme…
Pokud přemýšlíte, čím podarovat koledníky v průběhu velikonočního veselí, upečte pro ně tyhle cookies. Křehké sušenky voní vanilkou a obsahují barevné cukrářské zdobení,…
Velikonoce jsou obdobím, které přímo vyzývá ke sladkému a netradičnímu pečení. S tímto receptem si doma snadno připravímte nadýchaná a sladká káčátka. Samozřejmě se…
Křehké ořechové rohlíčky jsou klasikou, která nikdy neomrzí. S jemnou chutí lískových nebo vlašských ořechů a lahodnou čokoládovou polevou se stanou ozdobou každé…
Nemáte čas péci mazanec? S jeho přípravou vám může pomoci domácí pekárna. Stačí jen naskládat suroviny ve správném pořadí a pekárna udělá všechnu práci za vás. Mazanec…
Skleněné koule s figurkami, tekutinou a vločkami uvnitř známe všichni. Sněžítka ale můžeme připravit i v jedlé verzi, která navíc poslouží jako krásná ozdoba a svým…
Moučníky bez lepku získávají čím dál více na oblibě, a tak se i tradiční velikonoční beránek dočkal bezlepkové varianty. Pro přípravu jsou potřeba suroviny, které bez…
Zajímavé cukroví, které kyne rovnou na plechu a po upečení se obaluje v cukru je opravdu lahodné a velmi snadné. Vyzkoušejte ho doma i vy, třeba vám zachutná natolik, že…
Rádi byste na Vánoce upekli něco nového? Vyzkoušejte tvarohovou štólu, která je tradičním vánočním pečivem v Německu. Své příznivce si získává i v našich končinách. Díky…
Pečení vánočního cukroví dává příležitost uplatnit veškerou cukrářskou fantazii. Lahodné mandlové těsto je zde naplněno máslovým krémem s vaječným likérem hvězdičky jsou…
Mazanec je měkounký, málo sladký a díky jablkům vlhčí, výborný i bez másla. Příprava tohoto moučníku je otázkou pár minut pro vložení surovin do domácí pekárny. Výsledný…
Beránek z těsta s jogurtem je krásně vláčný a kyprý, přimíchané ořechy navíc dodávají skvělou chuť i texturu. Připravte na Velikonoce formu na beránka a upečte si třeba…
Co by to bylo za Velikonoce bez mašlí dozdobeného beránka na stole! Je spousta verzí od šlehaného piškotového po ořechového či zcela bezlepkového. A co takhle zkusit ho…
Kokosky patří mezi nejoblíbenější cukroví, které nesmí chybět na žádném svátečním stole. Křehké, voňavé a plné lahodného kokosu, připomínají svou chutí sladký vánek…
Srdce z perníkového těsta voní po aromatickém koření a citronové kůře. Vláčnost dodává kefír nebo podmáslí, díky tomu je moučník kyprý a chutný i druhý den po upečení.…
Sladké kynuté velikonoční jidáše podáváme na Zelený čtvrtek. Do těsta přidáme majonézu, je pak velmi vláčné a dobře se s ním pracuje. Po vytvarování a upečení jidáše…
K Velikonocům kromě jiného patří také upečený sladký beránek. V tomto receptu najdete inspiraci na šťavnaté těsto plné mrkve a jogurtu. Zároveň je základem celozrnná…
Vánočka ze špaldové mouky je dokonalým spojením tradice a zdravějšího životního stylu. Špaldová mouka dodává této oblíbené vánoční pochoutce jemnou oříškovou chuť, která…
Plněná čokoládová kolečka s kokosovou náplní krásně doplní vaši kolekci vánočního cukroví. Korpusy upečte klidně v předstihu, krásně se odleží a plňte nejdříve pár dnů…
Vláčný mazanec, hojně posypaný mandlemi a plný rozinek, by na Velikonoce neměl chybět v žádné domácnosti. Dle tradic by se měl péct na Bílou sobotu, aby byl hotový k…