Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrášek - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Jehněčí vnitřnosti na zelenině

Jehněčí vnitřnosti na zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Rozrezanú kapustu dáme do osolenej vody, necháme prejsť varom a precedíme. Narežeme na hrubšie rezance. 1 dl vývaru z kapusty odložíme. Jahňacie vnútornosti vyčistíme a…

tejaja

70 min

Barevné kuřecí placičky

Barevné kuřecí placičky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Kuřecí maso z prsních nebo stehenních řízků pokrájíme na malé kousky a dáme do misky nebo hlubokého talíře. Přidáme vejce a vrchovatou lžíci na kostičky pokrájené mrkve,…

recepty73

60 min

Dýně s rýží a tempehem

Dýně s rýží a tempehem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

1. Dát vařit rýži (dle návodu). 2. Na oleji lehce opéct cibuli nadrobno, pak přidat dýni a pod pokličkou dusit doměkka. 3. Vsypat hrášek. Dýně by se měla rozpadat a…

Losos v listovém těstě

Losos v listovém těstě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Lososa naporcujeme na 4 nebo i více porcí. Každou porci ještě rozpůlíme. Dále si nasekáme čerstvou bazalku a kopr, smícháme je s měkkým máslem, citrónovou kúrou a…

Lenula4

60 min

Zeleninová polévka s knedlíčky

Zeleninová polévka s knedlíčky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

POLÉVKA: Na oleji osmahneme oloupanou, na drobno nakrájenou cibuli a zeleninu nakrájenou dle fantazie, zalijeme vodou, přidáme bujon, ochutíme solí, pepřem, novým…

Kedlubnačka

Kedlubnačka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na másle osmažíme cibulku, přidáme nastrouhaný kedluben, hrášek, nakrájený lusk a rajče. Přidáme zelené natě a krátce podusíme. Zalejeme vodou /vývarem, máme-li/,…

Křepelčí rizoto

Křepelčí rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso z křepelky nakrájíme na menší kousky a obě kapie na malé kostičky.Rýži dobře propláchneme pod studenou tekoucí vodou a restujeme na másle, aby se všechna zrna…

Kapří salát

Kapří salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Maso stáhneme z kůže a všechny krvavé části ořežeme, aby zůstalo krásně bílé maso. Nařežeme ho na menší kusy. Do mísy dáme hodně soli a maso v něm silně obalíme. Do…

Houbovka s bramborovými noky

Houbovka s bramborovými noky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Brambor nastrouháme najemno jako na bramborák a s ostatními surovinami vypracujeme v husté těsto (pokud je třeba, trošku vody slijeme).Houby se zeleninou povaříme ve…

Rizoto ze slepice

Rizoto ze slepice

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Slepici dáme vařit (cca 2 hodiny), aby byla měkká. Kdo má papiňák doba se zkrátí (já se ho bojím).Očistíme mrkev, petržel a dáme vařit, pak nakrájíme na kostičky, dáme…

Yvetka

150 min

1 14 15 16 17 18 30