Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Balkánská houbová polévka

Slovo Balkán pochází z turečtiny, kde znamená pohoří. Tomuto zeměpisnému určení odpovídá i složení jejich kuchyně. Jedná se většinou o jídla jednoduchá a ze surovin, které se nacházejí v okolí. Jídla jsou hutná a výživná.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

2. 9. 2023 08:48

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 521 kJ / 364 kcal
Bílkoviny6,54 g
Tuky24,55 g
Vláknina8,26 g
Cholesterol 74 mg
Sodík 97 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy26,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Klára Michalová, upraveno dle chuti, možností a potřeby.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: máslo, cibule, česnek, koření paprika maďarská, paprika sušená pálivá, kmín mletý, sůl, pepř mletý, mrkev, brambory, hříbky sušené, voda, smetana, jíška máslová, libeček čerstvý, petrželka

TopRecepty.cz

Balkánská houbová polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z68KE