Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játra vepřová - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Paštika z jater a bůčku

Paštika z jater a bůčku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Výtečná zavařená paštika z jater a bůčku jistě potěší všechny milovníky čehokoliv masového a překvapí vás svojí jednoduchou přípravou. Její chuť nejlépe vynikne na…

holky05

200 min

Játra podle pana starosty

Játra podle pana starosty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Tento starý osvědčený recept vás zajisté nezklame. Pokud máte rádi pikantní ostrá jídla, tohle je přesně pro vás. Játra v kečupu krásně zkřehnou a společně s bramboráčky…

sumak

30 min

Líné špízy

Líné špízy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Vezměte kastrol nebo pekáček, všechny suroviny nakrájejte na přiměřené kousky jako na špíz a dejte do toho pekáčku a strčte do trouby na 180°C zahřáté.Asi za 35 minut, i…

jan.alois

45 min

Krkonošská pochoutka

Krkonošská pochoutka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kýtu a játra nakrájíme na nudličky, cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji. Potom přidáme maso a játra, zprudka osmahneme, zasypeme mletou paprikou, přidáme…

Maso dvou barev - čínská kuchyně

Maso dvou barev - čínská kuchyně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Játra nakrájíme na tenké plátky, smísíme se škrobem a necháme chvilku odležet. Zelí nakrájíme na nudličky a spaříme, česnek nakrájíme na plátky. Máčené Jidášovo ucho…

casino

20 min

Vepřová tyrolská játra

Vepřová tyrolská játra

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vděčnou a levnou večeří jsou játra, připravovaná na tyrolský způsob, s omáčkou z kořenové zeleniny se zakysanou smetanou. Pokud chcete, aby pokrm měl pravý tyrolský…

nofrona

100 min

Zabíjačkový smažák

Zabíjačkový smažák

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Krkovička pečená v jednom pekáči společně s vepřovými droby, cibulí a kořením bude zlatým hřebem každých vepřových hodů. Hotový zabíjačkový smažák můžete i zavařit do…

Minutková játra

Minutková játra

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Játra nakrájíme na plátky, posypeme kořením, medvědím česnekem, zakápneme olivovým olejem. Necháme zhruba hodinu marinovat. Játra zprudka opečeme na rozehřáté pávi,…

1 2 3 4 11

Marie