Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NOVINKA: Naše chalupářská kuchařka

Koupit za 399 Kč

Pečená játra v alobalu

Hodnocení receptu je 5,0 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

7. 2. 2010 12:00

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 888 kJ / 690 kcal
Bílkoviny99,94 g
Tuky14,00 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 502 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy38,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pepř není potřeba, pokud jsou třeba malé děti, ale hlavně nešetřit kečupem, je ho tam potřeba opravdu hodně. Před osolením ochutnejte, já to ani nesolím.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

savlinka savlinka

13. 12. 2017 12:30

Tak dnes přidávám opět fotku..

Lenunka Lenunka

13. 5. 2017 22:06

helgard: :-D:-D:-D

helgard

13. 5. 2017 21:41

pche...ať si je klidně uražená....každý správný chlap se narodil jako kuchař....takže, když si mám jít poprvé v životě udělat večeři sám, tak to budou játra a hranolky.....akorát mám malý problém. Kde se zapíná trouba ? , je tam celá řada čísel a kolečko se otáčí na všechny strany, to by se mělo podle mě jasně říci, zda točíme doleva nebo doprava u pračky na tom teda záleží, takže to budu otáčet jako na aviváž s předpírkou no uvidíme....za další, nikde tu nevidím, jakou teplotou mám jako grilovat a ta potvora se mnou nemluví ani trouba ani manželka...Vymazal jsem sádlem ten alobal, to je cajk, v pohodě, má to perfektní rohy a je to kolmo na sebe, takže tu část s alobalem jsem zvládnu precizněl....teď jako nakrájet játra..na jak velké plátky a jak se mají pokrájet jako.....přeci nemohu napsat do receptu...jenom pokrájíme játra to je jako bych řekl kamioňákovi na hranicích Německa že do Paříže stačí projet Mnichov.... a jako mám je krájet po délce, nebo na malé kostky....na těch játrech nejsou vyznačené žádné rysky, takže v tom dost jako plavu Ono už teda ty játra shánět byla fuška...mám 0,498 kg jater a jako musel jsem prohrabat celý mrazák, protože všechny balíčky byly 0,399-0,415-0,404 kde jako vezmu přesně 0,5 kg...takový balíček jsem nenašel v celém kauflandu.... leda bych to nastavil na váze dvěma ředvičkama, to by pak sedlo přesně. Pak by mně zajímalo co znamená játra zabalíme....když přeci položíme, játra na ten alobal vymazaný teda sádlem a nějak rozsypanou cibulí tak nemohu játra zabalit to je mám jako sbalit do ruliček? nebo jako co?...leda že bych zabalil.....no jasně jde to celý pekáč jsem obalil alobalem, takže se játra budou skvěle saunovat....nevím no, vypadá to na pohled jako express balík od české pošty protože jsme si s balením dal fakt záležet a v troubě to vypadá pro nějaké pracoviště s radioaktivním materiálem ale uvidíme....polil jsem to kečupem....opět nechápu máme doma 4 druhy kečupůůů, jako ty vole na co ? Aby mně to pletlo ? Váhám zda si neobjednat pizzu....ale risknu to. Takže volím hečup hellmans jemně pikantní....no tak to jsem teda zvědavý....pokud to nebude dobré napíšu sem stížnost....zatím se v troubě alobal nafukuje a vyfukuje a divně prská...ale snad to bude ok....:-O

Lenora32 Lenora32

1. 4. 2016 22:41

Moc pěkné, při kolik stupních se to peče? Děkuji:-)

Colombo65 Colombo65

30. 11. 2013 18:27

savlinka:... nádherně čisté foto :-O:-O:-O

savlinka savlinka

30. 11. 2013 13:04

Dnes jsem opět dělala:yes:přidávám fotečku:yes:a manžel měl smažené:yes:

Ivana79 Ivana79

15. 10. 2010 18:22

Mali sme dnes na večeru a moc nám chutilo:-pja si dávam kečup asi do všetkého,preto ma recept zaujal:-8a tá cibulka...:yes:Zabudla som na tie jablká,čo písala Mirča..nabudúce pridám;-)Jedli sme s ryžou a hlávkovým šalátom so smotanou:-pDávam bod a fotku(prihodila som na plech aj pár kur.krídielok)

ajusa

12. 9. 2010 12:48

Právě jsme dojedli, ikdyž moc jídla s kečupem nemusíme, tak toto nám moc chutnalo, bodík k plusu.

meya.z

28. 3. 2010 07:27

Včera jsem teda dělala tento výborný recept. Musela jsem se pochválit, bylo to úžasné, výborné, skvělé. Já místo kečupu použila rajský protlak a super.Bodík :yes::yes::yes:

meya.z

26. 3. 2010 14:32

Chystám se dělat zítra, tak jsem moc zvědavá jaké to bude, ale dle komentářů soudím, že výborné. Játru u nás doma zbožňujeme :yes::yes:

cardanka

13. 2. 2010 20:03

panvicka:-Kdnes to byl náš oběd a předčil mé očekávání:-pskutečně jsme si pochutnali;-), fotečku přiložit jsem si dovolila a 10. bodík udělila:-K

ruzena ruzena

8. 2. 2010 17:09

Moc nám chutnaly:-pdnes jsme je měli k obědu:-)):-pchtěla jsem vyfotit,ale než mi došlo,že bych mohla udělat fotku,tak manžel vše odnesl do jídelny a snědli jsme je:-p:-))koukám,že jsme měli se savlinkou stejný oběd:yes:

savlinka savlinka

8. 2. 2010 16:36

výborné dnes jsem je podle tvého receptu je dělala dík za tip:-K

panvicka

7. 2. 2010 22:24

Jsem ráda že se líbí, Mirčo tak já to s těma jablíčkama příště zkusím.:-D

cathleen cathleen (moderátorka)

7. 2. 2010 17:36

Děláme podobně, moc dobré:yes::yes:+

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše edice

Zvýhodněné balíčky

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pecena jatra pečená vepřová játra vepřová játra v alobalu pecena kruti jatra vepřová játra pečená kureci jatra v alobalu vepřová játra recepty v alobalu játra játra recepty pečená játra v troubě pečená hovězí játra pecene veprove jatra krůtí játra pečená pečené játra pecená játra veprová pečený játra pokrmy v alobalu krůtí játra pečená v troubě hovězí játra pečená hovězí játra v alobalu

Suroviny: játra vepřová, cibule, kečup sladký, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Pečená játra v alobalu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XLyV