Jednoduché tiramisu bez vajec
Recept ještě nebyl hodnocenItalské tiramisu není třeba blíže představovat. Ne každý je příznivcem dezertu z čerstvých vajec, proto se s vámi podělíme o variantu, do které vajíčka přidávat nemusíte…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 kJ / 3 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,20 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,08 g |
– nenasycené | 0,12 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,08 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Italské tiramisu není třeba blíže představovat. Ne každý je příznivcem dezertu z čerstvých vajec, proto se s vámi podělíme o variantu, do které vajíčka přidávat nemusíte…
Tradiční italská kuchyně se obejde bez dlouhého vyvařování, ale potrpí si na kvalitní ingredience a jednoduchou přípravu. Výjimkou není ani smetanové tiramisu z…
Pokud máte rádi tiramisu, ale rádi byste vyzkoušeli něco nového, připravte si tuhle lahodnou tiramisu roládu. Kávová směs s likérem dodává celému dezertu vynikající chuť…
Máme tady něco pro mlsouny. Čokoládový dort dá práci, jeho výroba je určena těm pokročilým v pečení. Nicméně radost oslavence za tu práci stojí a spokojení strávníci…
Připravte si na zimu zásobu výborného a zdravého bezinkového likéru. Pomůže Vám v boji proti nachlazení a zlepší náladu. Bezinky nasbíráte na sklonku léta a na zimu tak…
Tenké piškotové těsto je vyplněné cukrářskými piškoty máčenými v kávě, spojené lahodným šlehačkovým krémem. Tím roláda nabyde na objemu a po proležení všech chutí si…
Kombinace banánů, tvarohu a čokolády nikdy nezklame. Tento lehký, vrstvený krémový dezert, proložený banány a piškoty namočenými v kávě, na tenkém kakaovém korpusu…
korpus: 1. Troubu předehřejeme na 180°C a dna 2 dortových forem vel. 20 cm vyložíme pečícím papírem a vymažeme máslem a vysypeme moukou. 2. Ve velké míse nebo v míse…
Borůvky jsem zakápla 1 čajovou lžičkou medu a společně s ním za pomocí vidličky trochu pomačkala (tady bacha, rádo to trochu prská). Mascarpone jsem vyšlehala z druhou…
Bombardino je vlastně takový italský vaječný koňak. Tento likér se nejdříve proslavil na italských sjezdovkách jako nápoj perfektní na zahřátí. Vy ho můžete ochutnat…
Rychlý, jednoduchý, nepečený dezert, to je tiramisu. Nadýchaný krém z mascarpone a žloutků, ovoněný italským likérem, prokládaný vrstvami piškotů máčených v kávě.…
Připravíme si větší hrnek, o objemu alespoň 300 ml, ale lépe 400-500 ml. Nasypeme do něho všechny sypké suroviny a lžící je promícháme. Přilijeme olej a vodu a lžící…
Během horkých letních dnů přijde vhod osvěžující chutná zmrzlina. Připravit domácí zmrzlinu není nic těžkého - vyzkoušejte například smetanovou zmrzlinu, nebo zvolte…
V horkém létě přichází chuť na lehké, převážně nepečené, moučníky. Italské tiramisu se v poslední době těší velké oblibě a není divu. Jeho chuť, tvořená jemným…
Kávové řezy jsou doslova perfektním moučníkem nejen pro nedělní návštěvu ke kávě. Řezy s výborným kávovým krémem a čokoládovou polevou nejsou náročné na přípravu a budou…
Pokud máte rádi kávu a vaječný likér, je pro vás tento recept správnou volbou. Kávu najdete v těchto řezech natřenou na těstě ve směsi s vaječným likérem a navíc i v…
Vejce ušleháme s cukrem, přisypeme mouku s práškem do pečiva a přidáme vodu, olej a kakao. Promícháme a nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Pečeme asi 15 minut na 160…
Krémová buchta s banánem je dokonalým spojením nadýchaného těsta a svěžího banánu. Vyznačuje se bohatou krémovou náplní a plátky čerstvého banánu, které dodávají každému…
Tradiční italský dezert u nás rychle zdomácněl. Nejčastěji se podává jako dort nebo řezy. Pro snadnější servírování si ho můžete připravit ve sklence, kde vynikne jeho…
Některé moučníky vyžadují více času a péče, přesně takový je tento koláč. Nenechte se odradit výčtem surovin a budete odměněni jeho vláčností a lahodnou chutí. Kakaový…