Maďarská pomazánka
Recept ještě nebyl hodnocenKečup, ocet, pepř a sůl přivedeme do varu a necháme vychladnout.Salám, sýr, feferonky, cibuli a okurky umeleme na masovém strojku.Vmícháme kečupovou směs a majonézu.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kečup, ocet, pepř a sůl přivedeme do varu a necháme vychladnout.Salám, sýr, feferonky, cibuli a okurky umeleme na masovém strojku.Vmícháme kečupovou směs a majonézu.…
Nejvíc času strávíte nakrájením masa a zeleniny. Maso na nudličky cca 1cm silné, zeleninu na co nejtenčí a žampiony třeba na plátky.Maso osolíme, poprášíme škrobem a…
Kuře obereme a rozmixujeme, přidáme vajíčka, hořčici, nakrájenou slaninu, nadrobno nakrájený sýr a cibulku a ostatní přísady.Dobře promícháme a necháme v ledničce hodinu…
Tortillu (spíše menší) potřeme lehce kečupem, uprostřed posypeme bohatě sýrem, pórkem, oblíbenými bylinkami a složíme do tvaru obálky. Lehce přitlačíme, aby se…
Cibuli zpěníme na másle, zaprášíme moukou, zalijeme vodou, (mleté maso) přidáme kečup, rajčatové protlaky, nové koření, pepř celý, bobkový list, špetku tymiánu. Povaříme…
Na oleji osmažíme cibulku, přidáme mleté maso, necháme podusit, osolíme, opepříme.Poté přidáme rajský protlak, kečup (já dávám čtvrtku kečupu), necháme vařit, přidáme…
Masové nudličky jemně osolíme, posypeme kořením. Na oleji jemně zesklovatíme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme rozdrobený Knorr a masové nudličky, necháme ze všech…
Maso nakrájíme na kousky, můžou být i větší, cibuli na půlkolečka.Maso dáme do misky, osolíme, okmínujeme, přidáme prolisovaný česnek, cibuli a kečup. Pořádně promícháme…
Zbyly vám brambory od oběda a vy nevíte co s nimi? Připravte z nich třeba lutenici, výbornou pomazánku. Postačí pár ingrediencí a rychlá večeře je během chvíle hotová.…
Večeře nebo oběd, který dokonale zasytí, To je vepřová krkovice okořeněná čubricou, pečená v troubě se zeleninovým lečem. Domácí bramboráčky vonící majoránkou a česnekem…
Kdo by neměl rád pizza šneky z křupavého listového těsta? Jejich příprava je rychlá a jednoduchá a každý je má rád. Ať je připravíte pro návštěvu nebo jen tak na večerní…
Tento starý osvědčený recept vás zajisté nezklame. Pokud máte rádi pikantní ostrá jídla, tohle je přesně pro vás. Játra v kečupu krásně zkřehnou a společně s bramboráčky…
Máte rádi neobvyklé chutě? Tak si s námi zkuste připravit tuto křehoučkou a šťavnatou nakládanou krkovičku, pomalu pečenou v pikantní marinádě s medem a pivem. Jako…
Kuřecí prsa naklepeme, osolíme, opepříme, popaprikujeme. Dále si připravíme těstíčko z uvedených surovin - těstíčko by mělo být hustší. Na pánvi rozehřejeme trochu oleje…
Suroviny smícháme (bez přísad!) a pomalu přidáváme olej, až majonéza zhoustne tak, abychom jí mohli použít, kde potřebujeme.Nejlepší je majonézu dělat ručním šlehačem…
Cibuli necháme zesklovatět na oleji a přidáme celou konzervu masa, které vařečkou rozmělníme.Lehce osolíme, opepříme a osmažené maso podlijeme trochou vodou. Přiklopíme…
Kuřecí játra opláchneme, necháme okapat a nakrájíme na nudličky. Do pánve dáme olej a játra na něm orestujeme. Až jsou játra měkká, tak játra shrneme v pánvi na bok a…
Nejprve svaříme za stálého míchání v menším kastrólku všechny ingredience na marinádu. Marinádu necháme krátce povařit, pak odstavíme a necháme částečně zchladnout.Během…
Hlávku zelí dáme vařit do octové vody tak dlouho, aby nám šli dobře trhat listy a necháme vychladnout. Uděláme směs z masa, rýže, koření a děláme válečky, kterými…
Králíka uvaříme s kořením a zeleninou do měkka.Maso obereme a dáme do mixovací nádoby, přidáme ostatní suroviny a tyčovým mixérem rozsekáme.Jarní cibulku nebo pažitku…
Zkompletovat opravdu dobrý hamburger, to chce mít ty správné suroviny a dobře udělané maso. Tento recept je od ostatních odlišný použitím bílého vína do masové směsi na…
Tento salát je variací na známý Ševcovský mls, nebo také Sloní žrádlo (kde se ale marináda nejdříve vaří). Salát je vhodný pro svou pikantní chuť na večeři, svačinu nebo…
Na oleji necháme zesklovatět cibuli. Přidáme na kousky nakrájené rajče, kapii, česnek, balsamico, sojovou omáčku, feferon, naložený zelený pepř, chvíli opékáme,…
Langoše patří mezi oblíbené pochoutky ze stánků na různých trzích či oslavách. Připravit si je můžeme i doma a rovnou ve zdravější variantě. Do těsta jsme přidali cuketu…