Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kmín drcený - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Štikozubec s rajčaty a petrželkou

Štikozubec s rajčaty a petrželkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Medailonky z ryby si osolíme, posypeme mletou paprikou a kmínem. Cibuli a pórek si nakrájíme na větší kousky. Česnek na tenké plátky, rajčata na větší kostky a…

mirca75

20 min

Tagliatelle s houbami

Tagliatelle s houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na oleji si osmažíme cibulku na kostičky, po chvilce přidáme česnek na plátky, restujeme asi minutku. Pak přisypeme rozmrazené houby, podlijeme vodou, přidáme koření,…

sunny.sofi

30 min

Omáčka ze sušených hříbků

Omáčka ze sušených hříbků

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Houbové omáčky nám do kuchyně přináší nádhernou vůni lesa. Do omáček se hodí lesní i kupované houby. Použít můžeme nejen sušené, ale i čerstvé, naložené či zamražené…

pajuska123

35 min

Zelný salát s cibulí a křenem

Zelný salát s cibulí a křenem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zelí a cibuli nakrájíme na jemno.V misce smícháme olej se zbytkem ingrediencí na zálivku.Zelí pořádně promícháme se zálivkou, nejlépe rukama promačkáme, aby zkřehlo.…

mika59

15 min

Hovězí kližka v zelí

Hovězí kližka v zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na sádle osmaneme krájenou cibuli a kostičky uzeného bůčku. Na tento základ pak dáme osmažit osolené a opepřené kostky kližky. Zasypeme paprikou, necháme ji pustit…

Chléb od selky

Chléb od selky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Selčin chleba je úžasně veliký, tmavý, lehký a moc dobrý i druhý den. Je připravený ze surovin, které nám dává příroda okolo nás. Bude chutnat jako příloha ke guláši,…

cathleen

200 min

Ostrá exotická polévka

Ostrá exotická polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Exotické pokrmy a chutě jsou skvělou příležitostí, jak se alespoň na chvíli přenést do jiné země. Tento recept na ostrou polévku vám přiblíží chutě Asie a přinese vám…

Gulášová polévka se zelím

Gulášová polévka se zelím

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Drobně pokrájenou cibuli osmažíme na sádle dozlatova. Přidáme mleté maso a dále smažíme a mícháme, až do jeho rozdrobení.Osolíme, opepříme, přidáme protlak, kmín,…

recepty73

60 min

Gazdovský chléb

Gazdovský chléb

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Kyprý a měkký gazdovský chléb vonící smaženou cibulí a slaninou můžete upéct jako klasický bochník. Nebo si trochu pohrát a dát těstu tvar velkého šneka, jako je u…

cathleen

220 min

Pstruh plněný houbami

Pstruh plněný houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pstruzi mají úžasně jemné a kvalitní maso. Dlouhou úpravou byste výsledné chuti jen ublížili. Celé ryby můžete před smažením naplnit dobře vychucenou nádivkou. Například…

Bramborový bochníček

Bramborový bochníček

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Lákavý bochníček má kávově nahořklou tmavou kůrku, světlou střídu, žlutavou použitými bramborami. Je velice voňavý, a díky bramborům vydrží měkký i další dny, až do…

cathleen

85 min

Česnečka z cukety

Česnečka z cukety

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

V průběhu léta nám na zahrádkách dozrává spousta druhů zeleniny, ze kterých můžeme vytvořit skvělé pokrmy. Jedním takovým je tato cuketová polévka, která se díky pořádné…

mika59

60 min

Makrela na cibuli pečená v pečence

Makrela na cibuli pečená v pečence

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Makrela obsahuje mnoho zdraví prospěšných látek, proto by na našich stolech neměla chybět. Upečeme ji v pečence na cibulovém lůžku a k ochucení použijeme sušený česnek a…

Anna Kocikova

45 min

1 41 42 43 44 45 91