Kokosové řezy s krémem, mandarinkami a šlehačkou
Recept ještě nebyl hodnocenJemný nadýchaný korpus s kokosovou chutí doplníme lahodným krémem z tvarohu. Osvěžující tón celého moučníku pak zajistí šťavnaté mandarinky. Před servírováním pak…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 2 954 kJ / 706 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 68,00 g |
– nasycené | 63,00 g |
– nenasycené | 2,30 g |
–– mononenasycené | 2,00 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 11,00 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Jemný nadýchaný korpus s kokosovou chutí doplníme lahodným krémem z tvarohu. Osvěžující tón celého moučníku pak zajistí šťavnaté mandarinky. Před servírováním pak…
Jistě znáte osvěžující nápoj Piňa Colada, který si v létě dopřáváme na terase v restauracích nebo barech. Pokud ho máte rádi, nepřehlédněte recept na tento koláč.…
Do mísy dáme celá vejce, moučkový cukr, vanilkový cukr, olej, vodu, rum a šleháme do světle husté hmoty. Do hmoty přidáme kokosové pudinky a rozšleháme. Naposledy…
Bílé až zlatavé kokosky, které připomínají mezi barevnými cukrovinkami právě napadený sníh, nemusíte dělat jen v zimě okolo Vánoc. S tímto jednoduchým receptem si je…
Cukr, vejce a Heru našleháme do pěny. Postupně přidáváme mouku s rozmíchaným práškem do pečiva, kokos a mléko. Nakonec přidáme rozinky a mandle. Nalijeme do bábovkové…
Korpus: Všechny suché suroviny smíchejte v misce dohromady. V jiné misce vyšlehejte měkké máslo s řeckým jogurtem. V další misce vyšlehejte bílky s troškou soli do…
Strouhaný kokos je pro svůj vysoký obsah tuku ideální na pečení a díky obsahu tuku a vlákniny dokáže na delší dobu zasytit. V kombinaci s lehkým bílkovým korpusem a…
Datle zalijeme 180 ml vroucí vody a necháme vychladnout. Rozmixujeme na kašičku, kterou smícháme s kefírem, vejci, prosátou moukou, kakaem a kokosem. Vymícháme hladké…
Ovesné vločky smíchejte s kokosem a třtinovým cukrem. K sypké směsi přidejte rozpuštěné máslo s medem a důkladně promíchejte. Naplňte formu na muffiny a pečte 15 minut v…
Bílky vyšleháme s cukrem do tuhého sněhu, postupně přimícháme kokos a mouku. Rozetřeme na plech a upečeme korpus.Všechny přísady na nugát smícháme a vyšleháme nad parou…
Cukr utřeme s máslem, přidáme žloutky a vyšleháme do hladké pěny, poté přidáme mouku s kypřícím práškem a kakaem. Z bílků ušleháme tuhý sníh a opatrně vmícháme do těsta.…
Troubu zapneme na 170 st. a necháme vyhřát. Plech s vyšším okrajem vyložíme pečícím papírem. Ze surovin pro korpus uděláme tužší lité těsto, které nalijeme na plech…
Smícháme všechny suroviny a směs nalijeme do pekáčku vyloženého pečícím papírem. Pečeme 45 minut na 180 stupňů.Dobrý je teplý i studený, samotný, či zdobený ovocem - na…
Sladké palačinky jsou oblíbené nejen u děti ale i u dospělých. Normální mléko zkuste vyměnit za kokosové, palačinky budou mít tak úplně jinou chuť. Podáváme je s…
Nejdříve si připravíme ovoce - vypeckované švestky rozkrájíme na půlky. Pak smícháme suroviny na těsto, vypracujeme tuhé těsto a "vmačkáme" do hlubokého plechu…
Kokosky jsou velmi jednoduchým, ale o to chutnějším cukrovím. Stačí vám jen dvě suroviny a během chvilky máte dokřupava upečené hromádky exotické chuti. V troubě je však…
Jedním z nejžádanějších druhů nepečeného cukroví jsou rozhodně rumové kuličky. Hlavní složkou jsou piškoty, ale zužitkujete i rozbité cukroví. Jen pozor, aby vám neujela…
Nepečené cukroví je velmi oblíbené. Vyzkoušejte tyto netradiční bombičky a zkuste experimentovat s chutí tohoto cukroví obměnou chuti džemu, který použijete na potření.…
Připravte si oblíbené kokosové cukroví podle tohoto receptu. Linecká kolečka jsou plněná čokoládovým pudinkovým krémem a džemem a přiklopená křupavou kokoskou. Nakonec…
Všechny ingredience kromě oříšků vložíme do mixéru a rozmixujeme na hladké těsto. Vmícháme namleté oříšky a tvoříme sušenky, do kterých uděláme důlky. Poklademe na plech…
Ve šlehači ušleháme těsto klasickým způsobem. Před došleháním přidáme olej, vodu, nakonec vešleháme mouku smíchanou s práškem do pečiva a kokos. Těsto rozdělíme do dvou…
Ve šlehači ušleháme těsto klasickým způsobem. Před došleháním přidáme olej, vodu, nakonec vešleháme mouku smíchanou s práškem do pečiva a kokos. Těsto rozdělíme do dvou…
Bílky se špetkou soli ušleháme dotuha. Žloutky ušleháme s cukrem, přidáme vodu, olej a nakonec lehce vmícháme postupně ušlehaný sníh a mouku s kokosem a práškem do…
Žloutky smícháme s cukrem, přidat mouku, olej, vodu, mléko a prášek do pečiva, potom vyšlehané bílky, podle potřeby vlažné mléko, dáme na vymaz. a vysyp. plech a pečeme,…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Výlet do světa omamných vůní: Z růže uděláte marmeládu, růžová voda zase ovoní cukroví
Netroufáte si na velikonoční kynutý mazanec? Připravte si ten tvarohový. Je snadný, rychlý a chutná výborně
VIDEO: Rybář Martin doporučuje na sváteční stůl amura nebo sumečka. Amur má chutnější maso, sumeček je bez kostí, říká