Kralik v italske omacce
Recept ještě nebyl hodnocenKralika naporcujem a jednotlive kusy obalim v polohrubej muke. Na rozpalenom oleji porcie opeciem a odlozim na teple miesto. Do zbytku oleja rozprazim nakrajanu slaninku…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kralika naporcujem a jednotlive kusy obalim v polohrubej muke. Na rozpalenom oleji porcie opeciem a odlozim na teple miesto. Do zbytku oleja rozprazim nakrajanu slaninku…
Šťavnaté kuřecí maso, pečené s bramborami, křehkou cuketou a žampiony, je ideální pro rodinné večeře i slavnostní příležitosti. Pečení v troubě zajišťuje, že všechny…
Zapečená cuketa s žampiony a sezónní zeleninou nabízí skvělou kombinaci vláčné cukety, výraznou chuť sýra a typickou letní chuť rajčat a paprik. Lehké, nápadité a…
Do kastrolu dáme vrstvičku oleje, na něm zesklovatíme drobně nakrájenou cibuli, pak přidáme na nudličky nastrouhané mrkve i celer a pět minut dusíme. Podlijeme asi 3/4 l…
Do mísy dáme 35 dkg mouky, do kastrůlku mléko s trochou cukru - přihřejeme a nadrobíme droždí, mléko nesmí být horké, maximálně tak, abyste v něm udrželi prst. Nedělám…
Bagetky podélně rozřízneme a vydlábneme střídku (přiměřeně, viz foto).Sýry a salám nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme nasekaný libeček s oreganem (2:1), nadrobno…