Trhané hovězí s domácí BBQ omáčkou
Recept ještě nebyl hodnocenNe nadarmo je označováno jako maso gurmánů. Rozpadající, skvěle dochucené maso s barbecue omáčkou, udělá každý burger lahůdkou. Dá se však použít i do salátů, baget či s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 121 kJ / 268 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 20,00 g |
– nasycené | 9,00 g |
– nenasycené | 4,00 g |
–– mononenasycené | 3,50 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 55 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Ne nadarmo je označováno jako maso gurmánů. Rozpadající, skvěle dochucené maso s barbecue omáčkou, udělá každý burger lahůdkou. Dá se však použít i do salátů, baget či s…
Hovězí krk patří mezi tužší kus masa, který si žádá delší pomalé vaření. Pojivová tkáň se rozpustí a maso získá dokonalou strukturu, která se rozplývá na jazyku. My jsme…
Nevíte co o víkendu připravit k obědu? Sáhněte po osvědčeném receptu na krásně měkké a šťavnaté hovězí plátky, dušené na špeku a pórku. Pokrm nejlépe doplní sametově…
Cibuli nakrájíme a osmažíme na sádle dohněda a přidáme nakrájený česnek. Hovězí maso nakrájíme na kostky, vložíme na cibuli a opečeme. Podlijeme troškou vody. Osolíme a…
Maso nakrájíme ne větší kostky. Rozpustíme sádlo a maso necháme zatáhnout. Opečené kostky vytáhneme a do výpeku přihodíme zeleninu a cibuli. Restujeme do barvy, přidáme…
Maso nakrájíme na větší kusy, zhruba na 4 cm kostky a v míse smícháme s nahrubo pokrájenou cibulí, nasekaným česnekem, solí, kořením, protlakem, šťávou z jednoho…
Krásně rozpadající se hovězí maso, dušené na pečeném česneku a iberijském špeku, se perfektně hodí k nedělnímu obědu. Maso, připravené v tlakovém hrnci, neztratí nic ze…
Uzený špek nakrájíme na kostky, a dáme škvařit na pánev. Jakmile začne pouštět tuk, tak přidáme nakrájené cibule a svazek čerstvé majoránky. Necháme cibuli zesklovatět a…
Kvalitnímu hovězímu masu nejlépe sluší pomalá příprava, která uchová jeho šťavnatost a jemnost. Lehce pikantní marináda s hořčicí a pepřem zvýrazní jeho bohatou chuť a…
Hovězí maso nakrájíme na plátky a následně na nudličky.Prosypeme kořením na roštěnky a prokapeme olejem.Dále odležet do lednice nejlépe do druhého dne.Do hrnce dáme…
Hovězí krk očistíme od tuku a blan. Česnek rozmačkáme a najemno nasekáme. V česneku obalíme maso a necháme hodinu uležet. Připravíme si velkou cibuli, kterou nakrájíme…
Z hovězího masa (krku nebo podplečí) ukrojíme plátky cca 2 - 4 cm široké, podle toho, do jaké "míry", chceme mít plátky propečené. U nás nefrčí krvavé, takže dva,…
Hovězí maso nakrájíme na stejně silné plátky. Maso z obou stran osolíme a opepříme.Do většího hrnce dáme lžíci oleje a špek nakrájený na kostičky. Necháme společně…
Hovězí krk nakrájíme na větší kostky a vložíme je do tlakového hrnce. Přidáme koření, cibuli na čtvrtky a zalijeme vodou. Osolíme. Zaklopíme a vaříme 1 hodinu.Vývar…
Na dobrém guláši s knedlíkem a čerstvou cibulí si pochutná každý. Připravte podle našeho receptu tento opravdu snadný guláš z hovězích kostek. Chuť mu dodá mletá sladká…
Kuchyňsky upravené maso nakrájíme na kostky. Cibule očistíme a pokrájíme na kostičky. Na oleji (sádle ) zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme kostky masa a společně…
Hovězímu masu nejvíce sluší pečlivě dlouhé vaření, se kterým nám pomůže pomalý hrnec. Maso si tak zachová svoji bohatou chuť a bude se krásně rozpadat. Hovězí krk na…
Šťavnatá sekaná v sobě skrývá mnoho dobrot - naplníme ji lilkem, paprikou a vařenými vejci. Díky náplni je sekaná na řezu pestrá a vypadá pěkně. Můžeme ji podávat teplou…
Nejdříve si dáme vařit kosti s libečkem a solí a česnekem na vývar na podlití. Hovězí krk kuchyňsky upravíme a nakrájíme na kostky ( cca 3 cm ). Do hlubší nádoby…
Hovězí krk je část masa, která vyžaduje pomalé vaření. Po zatáhnutí necháme vývarem a vínem podlité kousky masa zvolna dusit se zeleninou. Na závěr pak přidáme papričky…
Hovězí maso svážeme tak,aby vznikl váleček a potřeme směsí oliv.oleje a koření COUNTRY.Dáme odležet do lednice nejlépe do druhého dne. Namočený římský hrnec naplníme…
Za pomoci pomalého hrnce můžete připravit skoro bez práce výborný nedělní oběd, například hovězí krk se smetanovou omáčkou z celeru a cukety. Maso se bude krásně…
Hovězí maso je sice náročnější na přípravu, ale za to z něj lze připravit skvělý pokrm. Důkazem je tato směs hovězích kostek se zeleninou, řapíkovým celerem a slaninou,…
Večer děda vyndal krkovičku z mrazáku a naše maminka povídá: Co bude dobrého? Udělám steaky a opeču brambor. Zítra budu líný. A tak se stalo, že ráno děda zjistil, že…