Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš z hovězího krku na feferonce a pivě

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 4. 2014 11:18

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie10 789 kJ / 2 579 kcal
Bílkoviny188,88 g
Tuky162,03 g
Vláknina21,64 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 510 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy80,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Slyšela jsem nedávno v radiu na F1 radu našich babiček. Když se nám zdá cibulka na guláš již pěkně hnědá, na 10 minut hořák vypneme. ( Cibulka prý ještě pomalu dojde a pěkně zhnědne). Po této době opět zapneme a pokračujeme.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Gazpacho

27. 7. 2020 17:58

casino:
Ďakujem za vysvetlenie (a súhlas o paprike).

casino

26. 7. 2020 13:06

Gazpacho:
Protlak lze vynechat
Paní casinová vaří s protlakem - prý to guláš i zahustí 8-(
Já vařím bez protlaku a pouze "znalci" (jsou-li na protlak upozorněni) poznají rozdíl,...;-)
No a jak jinými slovy píšete vy, tak já myslím že ty papriky jsou v rcp uvedené poněkud nepřehledně, ba přímo zašmodrchaně...:-8

Eja57

26. 7. 2020 12:02

Gazpacho: malý protlak v Česku odpovídá cca dvěma vrchovatým polévkovým lžícím

Gazpacho

26. 7. 2020 10:06

Môžete upresniť, čo podľa Vás predstavuje malý rajčinový pretlak (váha, objem - podľa balenia).
Ak niekto v zahraničí chce jedlo podľa receptu uvariť, je len na jeho fantázii ako dávkovať jednotlivé ingrediencie.
Taktiež uvádzate sušenú červenú papriku. V príprave sa ale nazýva chili paprička. Je rozdiel sušená paprika (napríklad ňora) a sušená chili paprička (napríklad cayena).
Ďakujem.

nanny

9. 12. 2016 07:15

vybusna: To je ok:-)

vybusna

9. 12. 2016 01:15

nanny: ospravedlnujem sa, ale ja som nepochopila , ze hodnotite rcp, mala som zato, ze hodnotite nnieci diskusny prispevok a tak som to preniesla do tej diskusie. Na tomto pripade je fakt jasne vidiet, ze diskutovat pod rcp sa ma o recepte a nie o tom, ze sa v nemeckej krcme pred 100 rokmi na niekoho zle pozrel casnik a tak ma doteraz z toho zle sny. Este raz sa ospravedlnujem Vam aj autorke rcp, ze som ju pomyselne ukratila o ohodnotenie.. Mrzi ma to.

nanny

8. 12. 2016 18:39

magdalenka: Ja nemyslim discuze,myslela jsem hodnoceni k receptu:-)

magdalenka

8. 12. 2016 18:29

nanny: ako registrovaná by si videla všetky diskusie...

nanny

8. 12. 2016 18:14

<3:-K:yes:

nanny

8. 12. 2016 18:14

vybusna: Chtela bych se zeptat,proc jste mi vymazala hodnoceni k receptu?:-O

vybusna

8. 12. 2016 17:58

Ospravedlnujem sa Casinovi, ten mal pripomienku prave k tomuto rcp a nespravodlivo som ho presunula do diskusie, takze ju vlozim znovu v jeho mene

Casino
K receptu:
Líbí se mi Poznámka:yes: Vyzkouším!
S tmavým pivem zmíněným v kometářích by to asi bylo jak cumel:-D Na použité množství cibule bych to ještě zastříkl octem:yes:
V rcp stojí: "restujeme za stálého míchání do ztmavnutí masa i cibule (aby se maso pěkně zatáhlo)"
Jj, ztmavlé maso je OK:yes: ale "zatáhnuté (nakostkované) maso je kuchařské ptydepe :-D

btw musela som si vyguglit, co je to ptydepe :-p

vybusna

8. 12. 2016 17:50

diskusne komentare, netykajuce sa tohto konkretneho rcp boli presunute sem
https://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=4089

jarka skrobakova

27. 4. 2014 14:52

:yes::yes::-K:-p

Bibinka

27. 4. 2014 12:29

varilamyskakasicku: Ivčo, krásný gulášek a jistě dobrý, jen u nás bez feferonky, máš 7.:yes:

varilamyskakasicku

26. 4. 2014 18:02

Anna Kocikova: taky zkusím příště Aničko, ona byla barvička i tak pěkná, ale příště podle Tebe :-p:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí guláš z krku guláš z hovězího krku hovezi krk gulas hovezí guláš recept hovězí krk recepty hovězí guláš hovězí gulas na pivu hovězí krk recept hovězí krk recepty guláš hovězí krk na guláš hovezi gulas na pive hovězí krk hovezi krk na pive guláš s hovězího krku gulaš z krku recept na hovězí guláš hovězí guláš recepty hovezi gulaš s krku gulase z hoveziho krku recept na dobrý hovězí guláš

Suroviny: krk hovězí, cibule, olej, pivo světlé, majoránka, česnek, protlak rajský, sůl, pepř, paprika čerstvá červená, chléb

TopRecepty.cz

Guláš z hovězího krku na feferonce a pivě

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VyPo