Bylinkový krém se sýrem
Recept ještě nebyl hodnocenUvařte si perfektní krémovou jarní polévku, která je doslova plná čerstvých bylinek. Naleznete v ní libeček, pažitku, ale také kerblík, šťovík a řeřichu. Její chuť vás…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Uvařte si perfektní krémovou jarní polévku, která je doslova plná čerstvých bylinek. Naleznete v ní libeček, pažitku, ale také kerblík, šťovík a řeřichu. Její chuť vás…
Králičí maso je velmi chutné a jemné. Aby nebylo příliš suché, prošpikujeme ho slaninou, a pro výbornou chuť přidáme česnek a rozmarýn. Maso podáváme s chutnou šťávou…
Máte rádi silně aromatický libeček? Pak si jeho chuť užijte naplno v této výborné omáčce. Příprava je velmi snadná. K omáčce zvolíte maso podle své chuti a jako příloha…
S návratem teplejšího počasí se můžeme těšit i na vůni ohně a grilovaných dobrot. Skvěle chutná například kuře se zlatou křupavou kůrčičkou. Grilujeme ho nadívané, v…
Všední den si žádá nenáročné, rychlé a plnohodnotné pokrmy. A přesně taková je tato cibulová polévka ze zeleninového vývaru dochucená libečkem. Do talíře s polévkou pak…
Velmi rychlou na přípravu a chutnou polévkou je tato kedlubnovka. Její základ tvoří ovesné vločky orestované s cibulí, ke kterým přidáme nastrouhanou kedlubnu. Spolu s…
Falešná houbová polévka z ředkviček vás překvapí svou chutí i jednoduchostí. Přestože neobsahuje houby, díky speciální úpravě ředkviček získá polévka překvapivě houbové…
Každé křidélko je grilováno k dokonalosti, získávajíc křupavou kůrku a neodolatelnou pikantní chuť. Tento pokrm je ideální pro všechny milovníky výrazných chutí a…
Jednoduchá smažená rýže i s opravdu malými zbytky zeleniny, vejcem a ždibci masa je překvapivě po správném dochucení lahůdkový a plnohodnotný pokrm. Můžete na ni…
Chřest je velmi oblíbená jarní zelenina. Ochutnejte ho v této jednoduché kombinaci se slaninou a sýrem, výrazně okořeněným kuřecím masem a šťouchanými bramborami, které…
Pod tatarákem si většina z nás představí dobrotu s naškrábaného hovězího masa, namazanou na dobře očesnekované topince. Zeleninovou obměnu této oblíbené pochutiny ocení…
Lehce nakyslá chuť mléčné polévky s bramborem vám zajisté připomene vaše dětství u babičky, či školní jídelnu. Není nijak zvlášť obtížná na přípravu a čerstvé bylinky…
Pokud se chcete dobře najíst a zároveň i trochu ušetřit, nejlepší variantou jsou pomazánky. Příprava pomazánek není finančně, časově ani jinak náročná. Pokud máte…
Různá ochucovadla jsou nedílnou součástí každé kuchyně. Libeček je jednou z oblíbených a často používaných bylin. V kombinaci s dalšími zelenými listy připravíte chutné…
Pokud si z lesa nosíte plné košíky hub, hodí se každý nápad, jak je zpracovat. Chuť hříbků skvěle vynikne v této vydatné voňavé polévce s kroupami. Polévku na talíři…
I když tento pokrm vypadá složitě, opak je pravdou. Chuťově výrazné kapustové listy naplněné dietním krůtím masem, pečené na letní zelenině, ochucené česnekem a čerstvě…
Špagetová omeleta se zeleninou je originální způsob, jak zužitkovat zbytky těstovin a vytvořit lahodné, syté jídlo. Spojuje křupavou zeleninu s jemnou chutí vajec a…
Šťavnatá kuřecí stehna s křupavou kůrčičkou upečená v troubě jsou opravdová lahůdka. Ještě zajímavější chuti dosáhnete tak, že je naplníte uzenou šunkou, medvědím…
Hledáte alternativu bramborového salátu? Vyzkoušejte tento lehký a svěží salát z vařených brambor s restovaným zeleným chřestem. Celý salát pak skvěle doplní máslová…
Zbylo vám pečené maso od oběda a nevíte co s ním? Připravit z něj můžete masovou haši, kterou perfektně doplní šťouchané brambory s cibulkou. Upotřebíte tak zbytky a…
Poctivý domácí kuřecí vývar patří mezi základní kuchařské dovednosti každého kuchaře. Je součástí slavnostních obědů i pokrm pro nemocné, které postaví na nohy. S naším…
Hovězí srdce je neprávem opomíjený kousek masa – jemné, šťavnaté a s plnou chutí. Uvařené doměkka v papiňáku s restovanou cibulkou a podávané s lehce nasládlým…
Jarní nádivka je zpravidla plná masa a bylinek. Podle tohoto receptu si připravíme nádivku jednotlivě pečenou v zapékacích mističkách a použijeme do ní uzená kuřecí…
Jemná smetanová polévka s květákem, kořenovou zeleninou a máslovou jíškou potěší svou krémovou konzistencí i sytou chutí. Skvělá jako lehký oběd nebo večeře, když máte…